Urheilu: Pu­das­jär­vel­tä ko­toi­sin oleva Henna Van­ha­nen työs­ken­te­lee yöt OYSin päi­vys­tyk­ses­sä ja nukkuu päivät – Neljän lapsen äiti on yli­voi­mai­ses­ti Suomen paras juok­si­ja ikä­luo­kas­saan

Tapahtumat: Van­hus­ten­vii­kol­la iästä tehdään numero – Pu­das­jär­vel­lä on tar­jol­la mo­ni­puo­li­ses­ti oh­jel­maa ja toi­min­taa

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Seu­ra­kun­ta­ko­din pi­ha­re­mont­ti käyn­nis­tyy – Tur­val­li­nen kul­ku­yh­teys seu­ra­kun­ta­ko­dil­le py­ri­tään jär­jes­tä­mään koko re­mon­tin ajan, joko pää­oves­ta tai vi­ras­ton- ja var­hais­kas­va­tuk­sen ovesta.

Pudasjärvi

Pudasjärven seurakunnan Kurenalla sijaitsevan seurakuntakodin pihatyöt alkavat puiden kaatamisella heti toukokuun alussa. Pihalta poistetaan turvallisuussyistä puita, joiden juuret vaurioituvat pihan, sekä parkkialueen avaamisen yhteydessä, kerrotaan seurakunnan tiedotteessa.

Ensimmäisen viikon aikana aidataan ensimmäinen työmaa-alue, jolloin virastopäädyn parkkipaikat ja kulkureitit ovat poissa käytöstä. Kulku kirkkoherranvirastoon ohjataan tällöin pääsisäänkäynnin kautta.

Ensimmäisiä työvaiheita puiden kaatamisen lisäksi on kaapeleiden ja vastaavien maan alla olevien johtojen ja putkien paikantaminen.

Kaivuutyöt alkavat toukokuun toisella viikolla viraston nurkalta takapihalle päin sokkelin vierustalta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.