Urheilu: Pu­das­jär­vel­tä ko­toi­sin oleva Henna Van­ha­nen työs­ken­te­lee yöt OYSin päi­vys­tyk­ses­sä ja nukkuu päivät – Neljän lapsen äiti on yli­voi­mai­ses­ti Suomen paras juok­si­ja ikä­luo­kas­saan

Tapahtumat: Van­hus­ten­vii­kol­la iästä tehdään numero – Pu­das­jär­vel­lä on tar­jol­la mo­ni­puo­li­ses­ti oh­jel­maa ja toi­min­taa

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Pu­das­jär­ven kau­pun­ki ryhtyy rai­vaut­ta­maan taa­ja­ma­met­siään – met­sä­ryh­mään pal­ka­taan viisi hen­ki­löä

Pudasjärvi

Pudasjärven tekninen toimi on esittänyt perustettavaksi neljän hengen ryhmä sekä ryhmän vetäjä, jonka johdolla raivataan kaupungin taajamametsiä puolen vuoden ajan. Ryhmää voidaan käyttää lisäksi kaupungin muihin tehtäviin. Metsäpalveluja voidaan tarjota yksityisille henkilöille, esimerkiksi puunkaatoja.

Tehtävään palkattavat henkilöt olisivat pitkään työttömänä olleita henkilöitä, joiden työllistymisensä on ollut erittäin vaikeaa. Palkattavat ovat työllistämistukeen oikeutettuja. Metsäryhmään voidaan sijoittaa kuntouttavan työtoiminnan asiakkaita. Työnjohtajan ei tarvitse täyttää tätä vaatimusta.

Työnjohtaja palkataan 7 kuukaudeksi, jolloin hän pystyy valmistelemaan työvälineet ja tutustumaan työkohteisiin ennen työllistettyjen työn alkamista ja huoltamaan työvälineet työllistettyjen työn päättymisen jälkeen, osallistumaan raportointiin sekä pitämään kertyvät vuosilomapäivät niin, ettei työn organisoinnissa tule merkittäviä katkeamia urakkakaudella.

Työn organisointi kilpailutettiin yhdistyksillä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.