Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Pu­das­jär­ven kau­pun­ki kes­keyt­ti ui­ma­hal­li Puik­ka­rin il­man­vaih­to­sa­nee­rauk­sen han­kin­nan – kil­pai­lu­tuk­seen saatiin vain yksi tarjous

Pudasjärven kaupunki on keskeyttänyt uimahallin ilmanvaihtosaneerauksen hankinnan. Syynä keskeyttämiselle on, että hankinnasta tehtyyn kilpailutukseen jätettiin kilpailutusajan puitteissa 5. toukokuuta mennessä vain yksi tarjous.

Yhden tarjouksen perusteella hintavertailua ei voida suorittaa, joten hankintayksikkö käytti mahdollisuutta keskeyttää hankinta. Pudasjärven tekninen johtaja Janne Karhu hyväksyi kilpailutuksen keskeyttämisen toukokuun 7. päivänä kaupungin kiinteistöpäällikön esityksen mukaisesti.

Ilmanvaihtosaneerauksen kokonaisurakan on määrä sisältää koneikkojen uusimisen uimahallin IV-konehuoneeseen, rakennustekniset aputyöt sekä muut työmaan järjestämiseen liittyvät tehtävät.

Perusteena hankinnan keskeyttämiselle oli myös se, että kaupungin Lapin LVI-asennus Oy:ltä saama 288 100 euron tarjous ylitti hankinnalle asetetun budjettiraamin.

Kaupungin teknisen ja ympäristötoiminnan tilapalvelut kilpailutti ilmanvaihtosaneerauksen julkisena hankintana Cloudia-kilpailutusjärjestelmässä sekä HILMA-hankintakanavassa 20.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.