Eduskuntavaalit: En­nak­ko­ää­nes­tyk­sen lop­pu­ki­ri: tiis­tai­na 410 kävi ää­nes­tä­mäs­sä Pu­das­jär­vel­lä – Jo 38,3 pro­sent­tia käyt­tä­nyt ää­nioi­keu­ten­sa, Tai­val­kos­kel­le ää­nes­tä­nyt jo yli 40 pro­sent­tia

Kolumni: Taa­lak­sen vai Ol­li­kai­sen lin­jal­la? – Metsien hii­li­nie­lu­jen ko­ros­tu­mi­nen il­mas­ton­muu­tos­kes­kus­te­lus­sa on suo­ma­lai­nen eri­koi­suus

Eduskuntavaalit: Ii­jo­ki­seu­dun edus­kun­ta­vaa­li­ko­ne avautui – ­Vas­taa ja löydä sinulle sopivin eh­do­kas!

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Poh­jois-Poh­jan­maan TE-toi­mis­tos­ta eläk­keel­le jäänyt johtaja Maire Mäki on kerran ir­ti­sa­not­tu joh­ta­jan pai­kal­ta – "Tit­te­lit eivät ole tär­kein­tä, vaan mie­le­käs työ"

Pudasjärveltä kotoisin oleva Maire Mäki ei pääse eroon höyhenistään edes eläkkeellä, luottamustoimi Pohteen aluevaltuustossa ja henkilöstöjaostossa täyttävät työkiireiltä karsittua kalenteria.

Maire Mäki on jouluihminen. – Työvuosien aikana jouluvalmistelut piti aloittaa hyvissä ajoin, että ehdin tehdä kaiken valmiiksi.
Maire Mäki on jouluihminen. – Työvuosien aikana jouluvalmistelut piti aloittaa hyvissä ajoin, että ehdin tehdä kaiken valmiiksi.
Kuva: Liubov Alekseeva

Sähköpostin automaattinen vastaus kertoo Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston johtajan Maire Mäen olevan pois elokuun alkupäiviltä marraskuun loppuun ja siirtyvänsä eläkepäivien viettoon 1.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.