LIIKENNE: Lop­pu­vuo­si on po­ro­ko­la­rei­den syn­kin­tä aikaa – Am­mat­tiau­toi­li­ja: "Kai­kil­la po­roil­la pitäisi olla hei­jas­tin. Olen vält­tä­nyt kym­me­niä ko­la­rei­ta, kun olen ha­vain­nut hei­jas­tin­po­ron"

OSAO: Am­mat­ti­opis­toa ollaan muut­ta­mas­sa Pu­das­jär­ven kau­pun­gin­ta­lol­le – Toi­veis­sa on, että opis­ke­li­jat ja kau­pun­gin johto oli­si­vat saman katon alla jo ensi syksynä

Talousarvio: Bud­jet­ti­esi­tys läpi kau­pun­gin­hal­li­tuk­ses­sa: Pu­das­jär­vel­le tehdään yli kaksi mil­joo­naa euroa yli­jää­mäis­tä ta­lou­sar­vio­ta, mutta liik­ku­ma­va­raa ei silti ole

Poh­jois-Poh­jan­maan TE-toi­mis­ton au­ki­olo­ajois­sa poik­keuk­sia 18. tam­mi­kuu­ta asti

Poikkeukset Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston asiointipaikkojen aukioloajoissa jatkuvat 18. tammikuuta asti, tiedotteessa kerrotaan.

Oulun Uusikadun asiointipaikka (Uusikatu 52) on avoinna arkisin kello 9–16. Uudenkadun itsepalvelupäätteet eivät ole käytössä, mutta paikalla voi jättää asiakirjoja ja yhteydenottopyynnön.

Pudasjärvellä, Raahessa, Kuusamossa, Haapajärvellä ja Ylivieskassa asiakaspalvelu ilman ajanvarausta ei ole mahdollista. Asiakaspalvelu toteutetaan etäyhteydellä tai puhelimitse. Yhteydenottopyynnön voi jättää Oma asiointi -palvelussa.

Oulun BusinessAsemalla työnantajien asiointipaikka on suljettuna 18. tammikuuta asti. Työnantajia kehotetaan edelleen suosimaan verkko- ja puhelinpalveluja.

TE-palvelujen työvoimakoulutukset ja valmennuspalvelut järjestetään toistaiseksi verkko-opintoina.

Asiakirjat voi toimittaa Oma asiointi -palvelussa sekä sähköpostitse Turvaviesti-palvelulla Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston kirjaamoon. Kaikissa asiointipaikoissa on myös postilaatikko, johon voi jättää asiakirjoja.

Lisäksi myös joulu ja vuodenvaihde tuovat poikkeuksia aukioloihin. Ne voi tarkistaa TE-toimiston verkkosivuilta.