Joko luit: Pu­das­jär­ven Ryh­mä­ko­ti Kort­tees­sa alkoi uusi ak­tii­vi­sem­pi arki – tältä näyttää vas­ta­val­mis­tu­nees­sa ko­dis­sa, joka on asuk­kai­den mie­les­tä unel­mien täyt­ty­mys

Mainos: Talvitarjouksena Iijokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Poh­jois-Poh­jan­maan ko­ro­na­nyrk­ki: 4.–5.-luok­ka­lais­ten mas­ki­suo­si­tus poistuu hiih­to­lo­ma­vii­kon jälkeen

Perusterveydenhuollon vuodeosastoilla koronapotilaita on hieman aiempaa enemmän Pohjois-Pohjanmaalla.

Pohjois-Pohjanmaan alueellinen koordinaatioryhmä linjasi tiistaina höllennyksestä koululaisten maskisuositukseen. 4.–5.-luokkalaisten maskisuositus poistuu hiihtolomaviikon jälkeen. Maanantaista 14. maaliskuuta alkaen kasvomaskin käyttöä suositellaan kouluissa yli 12-vuotiaille eli oppilaille 6. luokasta ylöspäin.

Koronatilanne Pohjois-Pohjanmaalla on säilynyt edellisviikkojen kaltaisena. Tartuntoja todetaan paljon, mutta tilanne ei heijastu huolestuttavasti sairaalahoidon tarpeeseen.

Perusterveydenhuollon vuodeosastoilla koronapotilaita on hieman aiempaa enemmän, Oulun yliopistollisessa sairaalassa potilasmäärät ovat säilyneet koko alkuvuoden 15 päivittäisen potilaan tuntumassa.

Laaja etätyösuositus päättyi helmikuun loppuun. Koronanyrkki suosittelee, että työpaikoille palataan asteittain, etä- ja lähityötä yhdistäen.