Tapahtumat: Pu­das­jär­vel­le jy­säh­tää hei­nä­kuus­sa me­tal­li­pom­mi – Ypykkä Me­tal­fest kokoaa Jyrk­kä­kos­kel­le kovan bän­di­kat­tauk­sen

Iijoki: Tärkeä etappi saa­vu­tet­tu Iijoen vael­lus­ka­la­kan­to­jen el­vyt­tä­mi­ses­sä – "Määrät ovat vielä pieniä, mutta jostain pitää aloit­taa"

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Pohde antoi vas­tauk­sen hoi­to­jo­no­jen pur­ka­mi­ses­ta: Hen­ki­lö­kun­nal­le lisää palk­kaa, jos leik­kaa­vat yli­mää­räi­sen po­ti­laan – tu­han­net odot­ta­neet hoitoon pääsyä yli puoli vuotta

Pohde on antanut Valviralle vastauksen siitä, miten se aikoo korjata kiireettömän hoidon mittavaksi paisuneen jonotilanteen. Henkilökuntaa hankitaan leikkaussaleihin vuokratyövoimana ja jonoja puretaan lisätyönä.

Pohde on antanut Valviralle vastauksen, miten se aikoo saada purettua pitkiksi venyneet hoitojonot.
Pohde on antanut Valviralle vastauksen, miten se aikoo saada purettua pitkiksi venyneet hoitojonot.
Kuva: Tiina Wallin

Pohde on antanut Valviralle vastauksen siitä, miten se aikoo korjata kiireettömän hoidon mittavaksi paisuneen jonotilanteen. Hoitoon pääsyn tilanne on ollut esillä tällä viikolla, kun Kaleva uutisoi OYSin leikkaussaleista osan olevan kiinni jatkuvasti henkilöstöpulan vuoksi.

Pohde on ollut yksi Valviran valvonnassa olevista hyvinvointialueista, joissa kiireettömän erikoissairaanhoidon jonot ovat kasvaneet liian pitkiksi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.