VAALIKONE: Vastaa Ii­jo­ki­seu­dun vaa­li­ko­neen ky­sy­myk­siin ja katso kuka voisi olla eh­dok­kaa­si

HYVINVOINTIALUE: Täl­lai­siin hal­lin­to­him­me­lei­hin alue­vaa­leis­sa annettu ääni johtaa – "Neu­vot­te­lu­kun­nil­la olisi alueil­le pa­rem­mat tun­to­sar­vet, kun niissä olisi maal­lik­koe­dus­ta­jia­kin"

Tilaajille

Pian pääsee as­te­le­maan Pirt­tiin: "P­ro­jek­ti on hyvin pit­käl­ti valmis"

Hyvän olon keskus valmistuu hyvää vauhtia. Tilat otetaan käyttöön lokakuun alkupuolella. Hyvän olon keskuksen tarkoitus on tarjota paikallisille yhteinen kohtaamispaikka.

Hyvän olon keskuksen pääsisäänkäynti löytyy uuden ABC Pudasjärven puolelta.
Hyvän olon keskuksen pääsisäänkäynti löytyy uuden ABC Pudasjärven puolelta.
Kuva: Riika Tauriainen

Hiljalleen suuren työmaan tilalle on noussut valtava rakennus. Siinä on Pudasjärven uusi Hyvän olon keskus. Se on Pudasjärven kunnan historian suurin rakennushanke ja moni paikallinen odottaa innolla sen avautumista.

Hyvän olon keskus sisältää kaikki nykyisen terveysaseman ja sen palvelut, kuten hammashoidon, neuvolan ja vuodeosaston. Terveysaseman lisäksi siellä on kirjasto, nuorisotilat, etsivä nuorisotyö, kulttuuripalveluiden ja kansalaisopiston toimisto sekä sosiaalitoimi-, mielenterveys- ja työllisyyspalvelut. Sieltä löytyy myös auditorio, uudet tilat taidehuoneen näyttelyille, liiketiloja ja Kelan asiakaspiste.