LIIKENNE: Lop­pu­vuo­si on po­ro­ko­la­rei­den syn­kin­tä aikaa – Am­mat­tiau­toi­li­ja: "Kai­kil­la po­roil­la pitäisi olla hei­jas­tin. Olen vält­tä­nyt kym­me­niä ko­la­rei­ta, kun olen ha­vain­nut hei­jas­tin­po­ron"

OSAO: Am­mat­ti­opis­toa ollaan muut­ta­mas­sa Pu­das­jär­ven kau­pun­gin­ta­lol­le – Toi­veis­sa on, että opis­ke­li­jat ja kau­pun­gin johto oli­si­vat saman katon alla jo ensi syksynä

Talousarvio: Bud­jet­ti­esi­tys läpi kau­pun­gin­hal­li­tuk­ses­sa: Pu­das­jär­vel­le tehdään yli kaksi mil­joo­naa euroa yli­jää­mäis­tä ta­lou­sar­vio­ta, mutta liik­ku­ma­va­raa ei silti ole

Oma­ko­ti­ta­lo tu­hou­tui tu­li­pa­los­sa Pu­das­jär­vel­lä – syt­ty­mis­syys­tä ei tietoa

Pudasjärvellä Yli-Kurentiellä 150 neliömetrin kokoinen omakotitalo on tuhoutunut tulipalossa lauantaina. Pelastuslaitos sai hälytyksen kello 13 aikaan iltapäivällä.

Talon asukas oli kotiin tullessaan huomannut liekit ja soittanut hätäkeskukseen. Pelastuslaitokselta kerrotaan, ettei palaneen talon välittömässä läheisyydessä ole toisia rakennuksia, eikä palon leviämisvaaraa ollut. Palon leviäminen maastoon saatiin estettyä.

Palon syttymissyystä ei ole tietoa. Tulipalosta ei aiheutunut henkilövahinkoja.

Sammutustoimet jatkuivat iltaan asti. Kello 20 aikaan pelastuslaitokselta kerrottiin, että sammutustyöt oltiin saatu päätökseen.

Juttua muokattu klo 15.34, 16.20 ja 20.10. Päivitetty sammutustyön tilanne ja tietoja kauttaaltaan. Myös otsikkoa muokattu.