Joko luit: Pu­das­jär­ven kau­pun­gin­joh­ta­ja Tomi Timonen mil­joo­na­luo­kan sääs­töis­tä: "Nä­ky­mät ovat muut­tu­neet no­peas­ti huo­nom­paan suun­taan"

Katso kuvat: Pe­rin­tei­nen jou­lun­avaus Pu­das­jär­ven torilla valaisi pimeän illan joulun värein – katso ku­va­gal­le­ria

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Pääkirjoitus
Tilaajille

Näkyykö Nato Pu­das­jär­vel­lä? – Maan­tie­teel­lä on var­mas­ti oma osuu­ten­sa vas­tauk­seenIlmavoimien hävittäjät ja niiden jättämät, hetken aikaa ilmassa leijailevat, valkoiset jäljet ovat tuttu näky Pudasjärven taivaalla. Suomen puolustusvoimat kumppaneineen harjoittelee, ja sen huomaavat kansalaisetkin monella tavalla. Nykyisestä maailmantilanteesta johtuen harjoitusten määrää on viime aikoina lisätty tuntuvasti.

Viime viikolla minulla oli kunnia tavata tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Niinistö vastaanotti Mäntyniemessä kolmekymmentä paikallislehtien päätoimittajaa vain pari tuntia ennen kuin hän allekirjoitti Suomen Nato-lait. Tällä viikolla Unkari ratifioi Suomen Nato-jäsenyyden. Nyt Suomessa odotellaan enää Turkin lopullista sopimuksen hyväksymistä. Tästä olemme jo saaneet lupauksen Turkin presidentiltä, joten seisomme jo tukevasti Naton ovenkahvassa kiinni.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.