SYÖTE: Syöt­teen kan­sal­lis­puis­tos­sa kävi 118 000 mat­kai­li­jaa – puis­to­jen vai­ku­tus pai­kal­lis­ta­lou­teen kasvoi kä­vi­jä­mää­riä enemmän

Vastaa kyselyyn: Kuinka tyy­ty­väi­nen olet Hyvän olon keskus Pirt­tiin?

Mielipidekirjoitus

Naiset tukevat lä­he­tys­työ­tä – "Pu­das­jär­ven seu­ra­kun­nan lä­he­tys­työn tu­ke­mi­sek­si,on ahkerat nais­ih­mi­set aloit­ta­neet ku­to­mis­hom­mat"

Pudasjärvi

On jälleen syksyn aika ja Pudasjärven seurakunnan lähetystyön tukemiseksi,on ahkerat naisihmiset aloittaneet kutomishommat kuten mattojen, sukkien, seinäryijyjen, lapasten jne.

Sitten on muuta talkoilla tehtyä kuten pullakahvien myyntiä ja kirppari toimintaa.

Näiden toimintojen, kuten mattojen ym:n. Arpajaisten palkintoin ,on edellä mainittuja talkootöiden tuotteita. Meitä arpojen myyjiä on vähän eripuolilla asuvia ihmisiä. Niinpä  allekirjoittanutkin otti pari listaa Puhoskylän perukalle kierrätettäväksi.

Aloitin homman mahdolliseman aikaisin, että kerkiää siihen mennessä, kun poliisilaitoksella arpominen suoritetaan.

Kierrätin arpalistoja taloissa, esitin asiani, johon suhtauduttiin ystävällisen myönteisesti ja useammat hakivat valuuttaa ja tukivat näin näitä. Lähetystyön keräyksellä tosi köyhissä oloissa olevien, vaikkapa lasten kouluunpääsyn helpottamista, jos koulun saa, niin koulureppukin on tärkeä.

Niinpä listat täyttyivät ja kävin luovuttamassa rahat ja lista lähetystyön vetäjälle. Olen tyytyväinen, että sain omalta, pienen-pienltä osalta tehdä tälläinen talkoohomma. Jospa tälläkin touhulla on merkitystä, valtavan isossa kokonaisuudessa.

Vilpittömät kiitokset arpojen ostajille ja kyläkaupalle, kun sain sielläkin kaupustella.

Hyvää syksyn aikaa, vaikka pimeää onkin, mutta happirikasta on ulkona hegittää.

Erkki Honkanen