Joko luit: Lu­mi­ka­sat kas­va­vat Ku­re­na­lan park­ki­pai­koil­la – Pie­ta­ri­laan ja He­te­har­juun kul­je­te­taan tu­han­sia kuu­tioi­ta

Mainos: Talvitarjouksena Iijokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Muutto Hyvän olon kes­kuk­seen sotkee Pu­das­jär­ven so­siaa­li- ja ter­veys­pal­ve­lu­ja tällä vii­kol­la – katso vai­ku­tuk­set

Pudasjärven terveys- ja sosiaalipalvelut muuttavat Hyvän olon keskus Pirttiin osoitteeseen Varsitie 1. Muutto vaikuttaa palveluihin erityisesti alkaneella viikolla.

Vastaanotto, röntgen, laboratorio, välinehuolto, osastohoito ja terveyspalvelujen toimistopalvelut muuttavat maanantaina alkavalla viikolla. Torstaina ja perjantaina ei ole kiireetöntä vastaanottoa, mutta päivystys palvelee myös muuttoviikolla. Kiireetöntä asiointia, kuten reseptien uusimista, pyydetään välttämään muuttoviikolla. Toiminta uusissa Pirtin tiloissa alkaa ensi viikona maaanantaina.

Mielenterveyspalvelujen vastaanottoa ei ole keskiviikosta ensi maanantaihin ulottuvana aikana. Puhelimitse yhteyttä voi tuolloinkin ottaa joka päivä. Toiminta jatkuu Pirtin uusissa tiloissa tiistaina 5. lokakuuta.

Fysio-, toiminta- ja puheterapia ovat suljettuna koko alkaneen viikon. Toiminta jatkuu uusissa tiloissa ensi maanantaina.

Apuvälinelainaamo on auki maanantaina kello 12–13, jonka jälkeen se on suljettuna loppuviikon. Kiireellisissä asioissa voi soittaa numeroon 040 120 9453.

Maahanmuutto- ja työttömien terveystarkastukset sekä äitiys- ja lastenneuvola ovat suljettuna keskiviikosta perjantaihin. Toiminta Pirtin tiloissa alkaa ensi maanantaina.

Sosiaalitoimisto ja perheneuvola ovat suljettuina torstain ja perjantain. Perhekeskus ja sosiaalipalvelut palvelevat Pirtin uusissa tiloissa toisessa kerroksessa viikon kuluttua maanantaina Asiointi tapahtuu ajanvarauksella, ja ilmoittautuminen saapumisesta tapahtuu sähköisesti Kela-kortilla ilmoittautumispäätteellä.

Myös hammashuolto aloittaa uusissa Pirtin tiloissa toisessa kerroksessa ensi maanantaina.

Koronarokotukset järjestetään keskiviikkona vielä vanhoissa tiloissa.

Muuton aikana Oulunkaaren seudullinen palveluohjaus palvelee kello 9–15 numerossa 08 5875 5010. Kiireellisissä asioissa yhteyttä sosiaalipäivystykseen voi ottaa kello 8–16 numeroon 08 5875 6888.