Vuoden Yrittäjä: Kon­tio­tuo­te Pu­das­jär­ven vuoden yrit­tä­jä – Teh­taan­joh­ta­ja Mikko Suon­taus­ta: "Pal­kin­to on omis­tet­tu hyville ja osaa­vil­le työn­te­ki­jöil­le"

Mainos: Black Friday -tarjouksena Iijokiseutu Digi 3 kk 1 kk hinnalla! Tilaa tästä.

Tilaajille

Monen Kuu­sa­mon­tien kul­ki­jan ih­met­te­le­mät pyöreät pöm­pe­lit Oulun Rus­kos­sa kuu­lu­vat Nokian tuo­te­ke­hi­tys­la­bo­ra­to­rion laa­jen­nuk­seen

Tuotekehitystoiminnot jäävät ruskoon senkin jälkeen, kun Nokian uudet toimitilat Linnanmaalle ovat valmistuneet vuonna 2025.

Kuusamontietä Ruskonselän kohdalla viilettävät ovat voineet ihmetellä syksyn aikana, mitä ihmeen pyöreää pömpeliä ollaan liikuntakeskus Liikun edustalle rakentamassa. Tuleeko siihen jokin pienen pyöreän lisäliikuntasalin tapainen?

Sittemmin viereen on tullut toinen, vähän pienempi pyöreä rakennelma. Kyse on kuitenkin yhdestä rakennuksesta, johon tulee käytävän tyyppinen ratkaisu.

Vaikka rakennuksessa yksi tielle näkyvistä lähellä olevista toimijoista on Liikku, hankkeen takana on Nokia, jolla on myös tutkimus- ja tuotekehitystiloja päärakennuksessa.

Black Fridayn tarjous!

Digi 3 kk 1 kk hinnalla