Urheilu: Pu­das­jär­vel­tä ko­toi­sin oleva Henna Van­ha­nen työs­ken­te­lee yöt OYSin päi­vys­tyk­ses­sä ja nukkuu päivät – Neljän lapsen äiti on yli­voi­mai­ses­ti Suomen paras juok­si­ja ikä­luo­kas­saan

Tapahtumat: Van­hus­ten­vii­kol­la iästä tehdään numero – Pu­das­jär­vel­lä on tar­jol­la mo­ni­puo­li­ses­ti oh­jel­maa ja toi­min­taa

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Mitä eroa on val­ta­tie 20:n tien­hoi­dos­sa eri ura­koi­jien vä­lil­lä? Katso video ja lue YIT:n ja Destian työ­maa­pääl­lik­kö­jen kom­men­tit – "Itse tein eilen niin, ja olipa ta­sai­nen ja hyvä ajaa"

Kuusamon ja Oulun välisellä valtatie 20:llä näkyi ja tuntui selvä ero Kuusamon ja Taivalkoskien kuntien rajalla lähes sateettomana talvipäivänä tiistaina 31. tammikuuta.

Kuusamon puolella tien pinnassa oli vähemmän polannetta ja tie oli tasaisempi. Taivalkosken puolella tie oli paksumman polanteen takia vaaleampi ja epätasaisempi, ja kaistojen välissäkin tien keskellä oli polannetta.

Vertaa alta vaihtokuvasta, miltä tie näytti Kuusamon urakka-alueella ja Pudasjärven urakka-alueella tiistaina noin kello 14. Voi vaihtaa kuvaa hiirellä tai sormella valkoista täplää siirtämällä.

Tietä käyttävä Koillissanomien toimituksen väki on tottunut siihen, että tien kunto on yleensä hieman huonompi Kuusamon puolella, mutta nyt tilanne oli siis toisin päin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.