Eduskuntavaalit: En­nak­ko­ää­nes­tyk­sen lop­pu­ki­ri: tiis­tai­na 410 kävi ää­nes­tä­mäs­sä Pu­das­jär­vel­lä – Jo 38,3 pro­sent­tia käyt­tä­nyt ää­nioi­keu­ten­sa, Tai­val­kos­kel­le ää­nes­tä­nyt jo yli 40 pro­sent­tia

Kolumni: Taa­lak­sen vai Ol­li­kai­sen lin­jal­la? – Metsien hii­li­nie­lu­jen ko­ros­tu­mi­nen il­mas­ton­muu­tos­kes­kus­te­lus­sa on suo­ma­lai­nen eri­koi­suus

Eduskuntavaalit: Ii­jo­ki­seu­dun edus­kun­ta­vaa­li­ko­ne avautui – ­Vas­taa ja löydä sinulle sopivin eh­do­kas!

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Mikko Te­rent­jeff KIDE Ho­tel­lin ope­ra­tii­vi­sek­si joh­ta­jak­si

Syöte

Mikko Terentjeff on nimetty toukokuun alusta alkaen hotellin operatiiviseksi johtajaksi ja hän vastaa jatkossa hotellista aisaparinaan KIDE Hotellin ja Hiihtokeskus Iso-Syötteen myyntipäällikkö Juhani Ikonen. Hotellin lisäksi Mikko jatkaa nykyisissä tehtävissään Hiihtokeskus Iso-Syötteellä.

– Olen erittäin innoissani päästessäni kehittämään hotellin toimintaa. Kaksi kesää ja kolme talvikautta avoinna ollut hotelli toimii hyvin ja voimme yhdessä keskittyä kehitystyöhön ja tekemään kokonaisuudesta entistäkin houkuttelevamman asiakkaillemme, kertoo Terentjeff.

– Kulunut talvikausi on ollut hotellilla lähes jatkuvasti loppuunmyyty ja haluan kiittää koko ravintolan ja vastaanoton, sekä kerroshoidon kumppaneitamme ja heidän työntekijöitään upeasta työstä.