Urheilu: Pu­das­jär­vel­tä ko­toi­sin oleva Henna Van­ha­nen työs­ken­te­lee yöt OYSin päi­vys­tyk­ses­sä ja nukkuu päivät – Neljän lapsen äiti on yli­voi­mai­ses­ti Suomen paras juok­si­ja ikä­luo­kas­saan

Tapahtumat: Van­hus­ten­vii­kol­la iästä tehdään numero – Pu­das­jär­vel­lä on tar­jol­la mo­ni­puo­li­ses­ti oh­jel­maa ja toi­min­taa

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Met­sä­hal­li­tus työl­lis­tää met­sä­nis­tut­ta­jia Pu­das­jär­vel­le – "Mo­nel­le nuo­rel­le is­tut­ta­jan työ on en­sim­mäi­nen työ­paik­ka ja siitä muo­dos­tuu pysyvä, mukava muisto"

Metsänistutukseen haetaan kesätyöntekijöitä.
Metsänistutukseen haetaan kesätyöntekijöitä.
Kuva: Anssi Jokiranta

Metsähallitus tarjoaa kesätyöpaikan noin 30 metsänistuttajalle Koillismaalla ja Kainuussa. Työsuhteet alkavat kesäkuun alussa ja kestävät muutaman viikon, Metsähallitukselta tiedotetaan.

Metsänistuttajien kesätyöpaikkoja on tarjolla Koillismaalla Taivalkoskella ja Pudasjärvellä sekä Kainuussa Puolangalla, Suomussalmella ja Kuhmossa. Työpaikkojen määrä vaihtelee kunnittain.

Metsähallituksen tiedotteessa kerrotaan, että istuttajien työhön kuuluu puuntaimien istuttaminen valtion monikäyttömetsiin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.