LIIKENNE: Lop­pu­vuo­si on po­ro­ko­la­rei­den syn­kin­tä aikaa – Am­mat­tiau­toi­li­ja: "Kai­kil­la po­roil­la pitäisi olla hei­jas­tin. Olen vält­tä­nyt kym­me­niä ko­la­rei­ta, kun olen ha­vain­nut hei­jas­tin­po­ron"

OSAO: Am­mat­ti­opis­toa ollaan muut­ta­mas­sa Pu­das­jär­ven kau­pun­gin­ta­lol­le – Toi­veis­sa on, että opis­ke­li­jat ja kau­pun­gin johto oli­si­vat saman katon alla jo ensi syksynä

Talousarvio: Bud­jet­ti­esi­tys läpi kau­pun­gin­hal­li­tuk­ses­sa: Pu­das­jär­vel­le tehdään yli kaksi mil­joo­naa euroa yli­jää­mäis­tä ta­lou­sar­vio­ta, mutta liik­ku­ma­va­raa ei silti ole

Tilaajille

Ma­ra­ton­val­tuus­to äänesti etä­yh­teyk­sin – Pu­das­jär­ven kau­pun­gin­val­tuus­ton kokous kesti yli seit­se­män tuntia

Valtuuston jäsenet innostuivat keskustelemaan ja tekemään esityksiä. Perussuomalaisten valtuustoryhmä oli eri mieltä melkein kaikista esityslistan pohjaesityksistä.

Pudasjärven kaupunginvaltuuston kokouksen päätteeksi laulettiin Joulupuu on rakennettu -joululaulu. Sitä ennen puhetta piisasi yli seitsemän tunnin ajan.
Pudasjärven kaupunginvaltuuston kokouksen päätteeksi laulettiin Joulupuu on rakennettu -joululaulu. Sitä ennen puhetta piisasi yli seitsemän tunnin ajan.
Kuva: Kuvakaappaus Youtubesta

Pudasjärven kaupunginvaltuuston joulukuinen talousarviokokous on perinteisesti ottanut aikaa, mutta nyt taidettiin tehdä ennätys. Viime viikon maratonkokous kesti yli seitsemän tuntia.

Osin asiaa selitti se, että ensimmäistä kertaa historiansa aikana valtuusto oli koolla netin välityksellä, kukin ruudun ääressä omassa kodissaan. Tekniset vaikeudet ja yhteyksien ajoittaiset katkeamiset ottivat aikaa.