Joko luit: Pu­das­jär­ven kau­pun­gin­joh­ta­ja Tomi Timonen mil­joo­na­luo­kan sääs­töis­tä: "Nä­ky­mät ovat muut­tu­neet no­peas­ti huo­nom­paan suun­taan"

Katso kuvat: Pe­rin­tei­nen jou­lun­avaus Pu­das­jär­ven torilla valaisi pimeän illan joulun värein – katso ku­va­gal­le­ria

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Luvassa muu­ta­kin kuin nur­mi­kon­leik­kuu­ta Pu­das­jär­ven vi­her­alueil­la – skeit­ti­puis­ton ra­ken­ta­mi­nen mukana vii­si­vuo­tis­suun­ni­tel­mas­sa

Pudasjärven viherhoitosuunnitelma on tehty viiden vuoden ajalle. Toimenpiteitä aletaan tehdä jo ensi vuonna. Laaja mutta maanläheinen suunnitelma kehitetään asiantuntijoiden avulla.

Kurenalus
Hirsikampuksen opiskelijat olivat Rajamaan rannassa liikuntatunnilla ja hyödynsivät kehuttua Rantaraitin reitistöä.
Hirsikampuksen opiskelijat olivat Rajamaan rannassa liikuntatunnilla ja hyödynsivät kehuttua Rantaraitin reitistöä.
Kuva: Saana Juutinen

Pudasjärven kaupunki on panostanut viheralueiden kartoittamiseen sekä niiden hoitoon ja kunnostukseen. Kaupunki on tilannut VSU maisema-arkkitehdit Oy:ltä työn, jossa asiantuntijat tekevät kaupungille kattavan viherhoitosuunnitelman, joka valmistuu lokakuun loppuun mennessä.

– Kaupungilla ei ole aikaisemmin ollut viherhoitosuunnitelmaa, jossa viherhoidon taso ja toimintatavat olisi johdonmukaisesti koostettu eri toiminta-alueilla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.