Vuoden Yrittäjä: Kon­tio­tuo­te Pu­das­jär­ven vuoden yrit­tä­jä – Teh­taan­joh­ta­ja Mikko Suon­taus­ta: "Pal­kin­to on omis­tet­tu hyville ja osaa­vil­le työn­te­ki­jöil­le"

Mainos: Black Friday -tarjouksena Iijokiseutu Digi 3 kk 1 kk hinnalla! Tilaa tästä.

Tilaajille

Kouvan Kar­hu­lan jat­ko­re­mont­ti sai kau­pun­gil­ta pus­ku­ri­ra­haa – uusi muuri, puu­hel­la ja il­ma­läm­pö­pum­put

Kouva

Kouvan kalastuskunta hakee Pudasjärven kaupungilta niinsanottua puskurirahaa 13 807 euroa kylätalo Karhulan jatkoremonttia varten. Kaupunginhallitus päätti myöntää rahjoituksen.

Hakemuksen mukaan hankkeessa on tarkoitus muurata uusi hormi, hankkia uusi puuhella, asentaa taloon kaksi ilmalämpöpumppua, jotta taloa voidaan käyttää myös keväisin ja syksyisin.

Talon sisäänkulkuun rakennetaan luiska, jotta tila saadaan esteettömäksi. Taloa maalataan tarvittavilta osin ja pihaa kunnostetaan murskeella parkkipaikkojen ja kävelyteiden osalta. Samalla on tarkoitus kaivaa sadevesiputkisto, jolla kattovedet johdetaan avo-ojaan. Lisäksi takapihalle valmistuvaan liiteriin haetaan avustusta kattotarpeisiin.

Kouvan Kalastuskunta on hakenut hankkeelle rahoitusta Oulun Seudun Leaderiltä. Omarahoitusosuus 10 % toteutetaan talkootyönä.

Hanke on tarkoitus toteuttaa kesäkuu 2023 mennessä.

Black Fridayn tarjous!

Digi 3 kk 1 kk hinnalla