Joko luit: Pu­das­jär­ven kau­pun­gin­joh­ta­ja Tomi Timonen mil­joo­na­luo­kan sääs­töis­tä: "Nä­ky­mät ovat muut­tu­neet no­peas­ti huo­nom­paan suun­taan"

Katso kuvat: Pe­rin­tei­nen jou­lun­avaus Pu­das­jär­ven torilla valaisi pimeän illan joulun värein – katso ku­va­gal­le­ria

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Kolumni
Tilaajille

Koirat ovat meidän par­hai­ta ka­ve­rei­tam­me – myös rescuet an­sait­se­vat hyvän kodinOlen ikäni elänyt metsästyskoirien parissa, enkä osaa elää ilman karvaista kaveria. Kun muutin ensimmäiseen asuntooni Ouluun lukion jälkeen, alkoi mielessäni kyteä ajatus oman koiran hankkimisesta. Kuitenkin koiran omistaminen nuorena ilman tietoa tulevasta opiskelu- tai asuinpaikasta ja vailla säännöllisiä tuloja tuntui hurjalta. Viisi vuotta myöhemmin totesin, että nyt jos koskaan on sopiva aika koiralle.

Olin päätynyt rotukoiraan. Mietin suomenlapinkoiraa tai jotain pystykorvaista rotua, nimilistaakin oli useampi vuosi muokattu. Sitten päädyin nimeen Nuuskamuikkunen. Takaraivossa kolkutti ajatus rescue-koiran ottamisesta, mutta mielessäni pyörivät epäilyt sen kanssa pärjäämisestä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.