Kesäkuvakisa: Osal­lis­tu Ii­jo­ki­seu­dun ke­sä­ku­va­ki­saan ja voita hienoja pal­kin­to­ja – Katso jat­ku­vas­ti täy­den­ty­vä ku­va­gal­le­ria

Kolumni
Tilaajille

Kil­pai­lua ja lii­kun­taa reilun pelin hen­ges­sä – sy­käh­dyt­tä­viä onnen hetkiä ja kar­vai­ta pet­ty­myk­siä

Parhaillaan monien suomalaisten mielenkiinto on Tampereella ja Helsingissä pelattavissa jääkiekon MM-kisoissa. Historiallinen olympiavoitto on nostattanut kiekkobuumin uudelle tasolle. Koronarajoitusten jälkeen kansa on löytänyt tiensä katsomoihin, ja televisiolähetykset keräävät Suomen pelien osalta illasta toiseen miljoonayleisön. Tulevana kesänä urheilujännäreille riittää seurattavaa arvokisatasolla, kun heinäkuussa kisataan yleisurheilun maailmanmestaruuksista Yhdysvalloissa ja elokuussa on yleisurheilun EM-kisat Münchenissä. Pienemmät ja suuremmat tapahtumat kotimaassa innostavat tuhansia ihmisiä liikkumaan, kisailemaan ja jännäämään tänäkin kesänä.

Kirkko on julkaissut jo viime vuosikymmenellä kymmenen teesiä liikunnasta ja urheilusta. Niiden tarkoitus on muistuttaa siitä, että jokaisella on oikeus nauttia liikunnasta, urheilusta ja reilusta pelistä. Teesit sopivat tavalliselle ulkoilijalle, kasvaville junioreille sekä huippu-urheilijoille. Niillä on sanottavansa myös valmentajille, erotuomareille ja katsojille. Kaiken lähtökohtana on jokaisen ihmisen ainutlaatuisuus.