Urheilu: Pu­das­jär­vel­tä ko­toi­sin oleva Henna Van­ha­nen työs­ken­te­lee yöt OYSin päi­vys­tyk­ses­sä ja nukkuu päivät – Neljän lapsen äiti on yli­voi­mai­ses­ti Suomen paras juok­si­ja ikä­luo­kas­saan

Tapahtumat: Van­hus­ten­vii­kol­la iästä tehdään numero – Pu­das­jär­vel­lä on tar­jol­la mo­ni­puo­li­ses­ti oh­jel­maa ja toi­min­taa

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Kii­reet­tö­män lää­kä­ri­ajan saa­mi­nen Pu­das­jär­vel­lä on osoit­tau­tu­nut vai­keak­si

Vaikuttaa siltä, että sukunimen alkukirjaimen mukaan tehty aluejako lopetti lääkäriin pääsyn 2. alueella kokonaan. Kysyin kiireetöntä aikaa lääkärille, ei voitu ottaa edes jonoon. Lääkäriaikoja ei kerta kaikkiaan ole mistä antaa näillä näkymin kuukausiin.

Jos muistan oikein, tämä tehty muutos piti nopeuttaa pudasjärveläisten lääkärille pääsyä sekä aina samalle omalääkärille aika. Toisin kävi, nyt ei saa edes jonotusaikaa. Minulla ei ole tiedossa kakkosalueen lääkärin nimikään, ylipäätään onko häntä vielä nimitetty.

Kuitenkin hoitajat ottavat vastaan ja ovat ammattitaitoisia sekä kohteliaita. Laboratorio toimii ja henkilökunta on hyväntuulista.

Minulla tulee mieleen korjausliike tähän asiaan, että lääkäreitä pitää palkata lisää. Sote-uudistuksen piti korjata kaikki epäkohdat. Vaikuttaa siltä, että tilanne vain paheni.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.