Joko luit: Pu­das­jär­ven kau­pun­gin­joh­ta­ja Tomi Timonen mil­joo­na­luo­kan sääs­töis­tä: "Nä­ky­mät ovat muut­tu­neet no­peas­ti huo­nom­paan suun­taan"

Katso kuvat: Pe­rin­tei­nen jou­lun­avaus Pu­das­jär­ven torilla valaisi pimeän illan joulun värein – katso ku­va­gal­le­ria

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Ki­de-ho­tel­li nel­jät­tä kertaa Suomen par­haak­si las­ket­te­lu­ho­tel­lik­si – ­kii­tos­ta vas­tuul­li­suu­des­ta, si­jain­nis­ta ja lem­mik­ki­ys­tä­väl­li­syy­des­tä

Syöte

Kide hotelli on valittu neljättä vuotta putkeen Suomen parhaaksi lasketteluhotelliksi kansainvälisessä World Ski Awards äänestyksessä. Kide hotelli oli ainoana Suomalaisena hotellina mukana myös maailman parhaan vihreän lasketteluhotellin kategoriassa, kertoo Kide-hotelli tiedotteessaan.

– Lähes päivälleen neljä vuotta sitten avattu Kide hotelli on nopeassa ajassa saavuttanut laajan kanta-asiakasjoukon suosion. Meillä on paljon useita kertoja vuodessa majoittuvia asiakkaita Oulun seudulta ja muilta lähialueilta, mutta myös muualta Suomesta, pääkaupunkiseudulta saakka.

– Tänä vuonna varauskirjoissa on myös useita kansainvälisiä asiakkaita, jotka tulevat uudelleen nauttimaan upeasta Syötteen talvesta. Kanta-asiakkaiden suuren määrän uskon olevan jatkuvan menestyksemme salaisuus, kertoo hotellin markkinointi- ja myyntipäällikkö Veinalotta Terentjeff tiedotteen mukaan.

Kide hotelli saa kiitosta hyvin suunnitelluista ja toimivista huoneista, loistavasta sijainnista aktiivisille lomailijoille ja perheille, sekä vastuullisesta toimintamallista.

Lue tämä ja muut Syötteen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_