Vuoden Yrittäjä: Kon­tio­tuo­te Pu­das­jär­ven vuoden yrit­tä­jä – Teh­taan­joh­ta­ja Mikko Suon­taus­ta: "Pal­kin­to on omis­tet­tu hyville ja osaa­vil­le työn­te­ki­jöil­le"

Mainos: Black Friday -tarjouksena Iijokiseutu Digi 3 kk 1 kk hinnalla! Tilaa tästä.

Tilaajille

Kau­pun­ki ei vuokraa Kor­pi­laa­vul­le Ry­tin­ki­sal­mea – yritys suun­nit­te­li luon­to­mat­kai­lu­koh­det­ta

Rytinkisalmi

Korpilaavu Oy on suunnittellut luontomatkailuun pohjautuvaa yritystoimintaa Pudasjärven Rytinkisalmeen. Kaupunginhallitus päätti kuitenkin, ettei se vuokraa yritykselle sadan hehtaarin aluetta.

Yrityksen ajatuksissa on käyttää tukikohtana Rytingin vanhaa terveystaloa, jonka välittömässä läheisyydessä on Pudasjärven kaupungin omistama metsäpalsta sijaitsee.

Yrityksen liikeideana olisi ollut tarjota koirien koulutusalueita lintukoiraharrastajille, mahdollisuutta tutustua ja kokeilla perinteistä kullanhuuhdontaa sekä tarjota vesiretkeily- ja virkistyskalastusmatkailua Livojoella ja Rytinkijärvellä.

Vuokra-alue olisi ollut noin 100 hehtaaria, josta vuosivuokra olisi 100 euroa, lisättynä 10 euroa jokaiselta vastikkeelliselta aktiviteettipäivältä.

Kaupunginhallituksen esityslistalla esitettiin, että alue vuokrattaisiin ja samalla kaupunki sanoisi irti Haapalan metsästysseuran metsästysvuokrasopimuksen alueella.

Black Fridayn tarjous!

Digi 3 kk 1 kk hinnalla