Vuoden Yrittäjä: Kon­tio­tuo­te Pu­das­jär­ven vuoden yrit­tä­jä – Teh­taan­joh­ta­ja Mikko Suon­taus­ta: "Pal­kin­to on omis­tet­tu hyville ja osaa­vil­le työn­te­ki­jöil­le"

Mainos: Black Friday -tarjouksena Iijokiseutu Digi 3 kk 1 kk hinnalla! Tilaa tästä.

Tilaajille

Hoi­ta­ja­lak­ko näkyy mah­dol­li­ses­ti po­ti­las­siir­toi­na Pu­das­jär­vel­lä, Tai­val­kos­kel­la va­rau­dut­tu laa­je­ne­mi­seen– "E­ri­kois­sai­raan­hoi­don po­ti­lai­ta siirtyy pe­rus­ter­vey­den­hoi­toon"

Perjantaina alkava hoitajalakko koskee myös Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriä. Lakko tulee näkymään esimerkiksi Pudasjärvellä potilassiirtoina.

– Erikoissairaanhoidon potilaita tullaan siirtämään perusterveydenhoidon puolelle vuodeosastoille, kertoo apulaisylilääkäri Elli Holappa Oulunkaaresta.

Taivalkoskella sosiaali- ja terveyspalveluissa suunnitelman mukaan kiireetöntä hoitoa joudutaan supistamaan ja keskittämään resursseja kriittisiin toimintoihin, jos lakko laajenee paikkakunnalle.

– Lakkoa varten on tehty varautumissuunnitelma työtaistelun varalta palvelujen saatavuuden ja toimintojen turvaamiseksi, sosiaali- ja terveysjohtaja Mirva Haataja kertoo.

Black Fridayn tarjous!

Digi 3 kk 1 kk hinnalla