Joko luit: Lu­mi­ka­sat kas­va­vat Ku­re­na­lan park­ki­pai­koil­la – Pie­ta­ri­laan ja He­te­har­juun kul­je­te­taan tu­han­sia kuu­tioi­ta

Mainos: Talvitarjouksena Iijokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Ha­vain­ne­ku­vat ja me­lu­las­kel­mat kiin­nos­ti­vat He­te­ky­läs­sä – Ait­to­vaa­ran tuu­li­voi­ma­hank­keen ym­pä­ris­tö­vai­ku­tus­ten ar­vioin­ti val­mis­tu­mas­sa lop­pu­vuo­des­ta

Tuulivoimaloiden maisemavaikutukset ovat paikallisten huolena. Hankkeen ympäristövaikutusten arviointi on valmistumassa loppuvuodesta.

Pudasjärvi
Paikalle tuodut karttatulosteet suunnitellusta tuulivoima-alueesta kiinnostivat tilaisuudessa olleita. Paikallisten tietoja merkittiin karttoihin.
Paikalle tuodut karttatulosteet suunnitellusta tuulivoima-alueesta kiinnostivat tilaisuudessa olleita. Paikallisten tietoja merkittiin karttoihin.
Kuva: Martta Oinas-Panuma

Hetepirtin sali täyttyi viime keskiviikkona, kun Aittovaaran tuulivoimahankkeen projektipäällikkö Aki Hassinen Tuulialfa Oy:sta esitteli hankkeen tilannetta Hetekylän ja lähialueiden asukkaille.

Paikalla olleet noin viisikymmentä henkeä oli kutsuttu tilaisuuteen kirjeitse. Aittovaaran hankkeessa on käynnissä ympäristövaikutusten arviointimenettely eli YVA-menettely sekä osayleiskaavan laadinta.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin