Lomautukset: Opet­ta­jien lo­mau­tuk­set siir­ty­ne­vät syksyyn – OAJ:n valitus hal­lin­to-oi­keu­den kä­sit­te­lys­sä

Mainos: Talvitarjouksena Iijokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

En­nak­koää­nes­tyk­sen lop­pu­ki­ri: tiis­tai­na 410 kävi ää­nes­tä­mäs­sä Pu­das­jär­vel­lä – Jo 38,3 pro­sent­tia käyt­tä­nyt ää­nioi­keu­ten­sa, Tai­val­kos­kel­le ää­nes­tä­nyt jo yli 40 pro­sent­tia

Viimeinen ennakkoäänestyspäivä oli tiistai. Sunnuntaina varsinainen vaalipäivä. Viisi äänestysaluetta.

Pudasjärvi

Ennakkoäänestys loppukiri näkyi Pudasjärvellä, sillä tiistaina, viimeisenä ennakkoäänestyspäivänä uurnalla kävi 410 henkilöä.

Pudasjärvellä on käynyt maanantai-iltaan mennessä äänestämässä jo 1 917 äänioikeutettua, tiistai-iltana lukema oli 2 327, mikä tekee äänestysprosentiksi 38,3.

Miehiä äänestäneistä oli tiistai-iltaan mennessä 1 148 ja naisia 1 179. Maanantaina tilanne oli vielä 943 ja naisia 974. Miehet eivät siis saaneet äänestysaktiivisuudessa kiritettyä naisten ohitse.

Taivalkoskella on tiistai-iltaan mennessä äänioikeuttaan käyttänyt ennakkoäänestyspaikoilla 1 315 henkilöä, joista miehiä 696 ja naisia 619. Äänestysprosentti Taivalkoskella on nyt 42,8.

Pudasjärvellä äänioikeutettuja on näissä vaaleissa 6081 henkilöä ja Taivalkoskella 3073.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin