Vapepa: Moot­to­ri­kelk­kai­li­joi­den et­sin­tä­par­tio har­joit­te­li Tai­val­kos­kel­la – näin syntyi Suomen vien­ti­tuot­teek­si­kin mai­nos­tet­tu am­bu­lans­si­vau­nu maas­to-olo­suh­tei­siin

Mainos: Talvitarjouksena Iijokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Avoi­mien työ­paik­ko­jen määrä kääntyi kasvuun – Pu­das­jär­ven työt­tö­myys­as­te maa­kun­nan korkein

Elokuun aikana Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston alueella oli avoinna lähes 10 600 työpaikkaa. Avoimia työpaikkoja on siis hyvin tarjolla ja kesäkuukausien jälkeen avoimien työpaikkojen määrä kääntyi jälleen kasvuun.

Uusia työpaikkoja ilmoitettiin avoimeksi 5 800. Elokuussa haettiin erityisesti palvelu- ja myyntityöntekijöitä, kuten tarjoilijoita ja kokkeja. Lisäksi paikkoja oli avoinna erityisesti rakennus- sekä sote-alalla. Haussa oli muun muassa rakennustyöntekijöitä, kirvesmiehiä ja lähihoitajia.

Työttömyys on alentunut tasaisesti Pohjois-Pohjanmaalla alkuvuoden ajan kesäkuukausien hetkellistä lisäystä lukuun ottamatta, kerrotaan Pohjois-Pohjanmaan ely-keskukselta.

Maakunnan työttömyysaste oli elokuussa 9,3 % ja koko maassa se oli 9,1 %.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin