LIIKENNE: Lop­pu­vuo­si on po­ro­ko­la­rei­den syn­kin­tä aikaa – Am­mat­tiau­toi­li­ja: "Kai­kil­la po­roil­la pitäisi olla hei­jas­tin. Olen vält­tä­nyt kym­me­niä ko­la­rei­ta, kun olen ha­vain­nut hei­jas­tin­po­ron"

OSAO: Am­mat­ti­opis­toa ollaan muut­ta­mas­sa Pu­das­jär­ven kau­pun­gin­ta­lol­le – Toi­veis­sa on, että opis­ke­li­jat ja kau­pun­gin johto oli­si­vat saman katon alla jo ensi syksynä

Talousarvio: Bud­jet­ti­esi­tys läpi kau­pun­gin­hal­li­tuk­ses­sa: Pu­das­jär­vel­le tehdään yli kaksi mil­joo­naa euroa yli­jää­mäis­tä ta­lou­sar­vio­ta, mutta liik­ku­ma­va­raa ei silti ole

Asuin­ta­lon kel­la­ri­ker­rok­ses­sa syttyi tu­li­pa­lo Tai­val­kos­kel­la – palon syt­ty­mis­syy­tä sel­vi­te­tään

Taivalkoskella Sairaalantiellä sijaitsevassa kaksikerroksisessa asuinrakennuksessa syttyi tulipalo hieman viiden jälkeen perjantai-iltana. Oulu-Koillismaan pelastuslaitos hälytettiin sammuttamaan paloa kello 17.22.

Päivystävän palomestarin mukaan palo oli syttynyt talon kellarikerroksessa irtaimistossa. Pelastuslaitoksen savusukeltajat saivat palon sammumaan, eikä tuli päässyt leviämään talon rakenteisiin.

Palosta ei aiheutunut henkilövahinkoja. Talon asuinhuoneistot kärsivät savuvahinkoja.

Sammutustyöt olivat käynnissä rakennuksessa vielä puoli seitsemän aikaan illalla. Pelastuslaitos tutkii palon syttymissyytä. Paloa oli sammuttamassa pelastuslaitoksen yksiköitä Taivalkoskelta, Kuusamosta ja Pudasjärveltä.