Kuntatalous: Pu­das­jär­vel­lä ta­lout­ta so­peu­te­taan mil­joo­nil­la ta­voit­tee­na pal­ve­lui­den ja it­se­näi­syy­den säi­lyt­tä­mi­nen – kun­ta­lii­ton pää­eko­no­mis­ti puhuu jo kun­ta­lii­tok­sis­ta

Viheralueet: Luvassa muu­ta­kin kuin nur­mi­kon­leik­kuu­ta Pu­das­jär­ven vi­her­alueil­la – skeit­ti­puis­ton ra­ken­ta­mi­nen mukana vii­si­vuo­tis­suun­ni­tel­mas­sa

Mainos: Syksyn supertarjouksena Iijokiseutu Digi 6 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Kolumni
Tilaajille

Anna luonnon hur­ma­ta! – On aivan pakko py­säh­tyä, hil­jen­tyä hen­git­tä­mään ja ihaillaOlemme onnekkaita, kun saamme asua täällä poikkeuksellisen kauniissa ja monimuotoisessa ympäristössä.

Meitä ympäröivät suot, metsät, pellot, vaarat ja monet vesistöt. Voisi helposti ajatella, että kylläpä meitä onnistaa. Voimme valita rauhassa innostavan maiseman parhaillaan elettävään vuodenaikaan ja pohtia, miten maisema on saavutettavissa.

Saamme kaiken lisäksi hengittää puhdasta ilmaa ja jos oikein onnistaa, voimme löytää juotavaksi kirkasta lähdevettä. Kyllä, näinhän se on, meitä onnistaa. Luvataan itsellemme luontohetkiä ja sallitaan niiden hurmata meidät.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.