Lomautukset: Opet­ta­jien lo­mau­tuk­set siir­ty­ne­vät syksyyn – OAJ:n valitus hal­lin­to-oi­keu­den kä­sit­te­lys­sä

Mainos: Talvitarjouksena Iijokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Kolumni
Tilaajille

Tuomo Tör­mä­sen vie­ras­ko­lum­ni: "Ih­mi­sen ih­mi­sar­von ja ar­vok­kuu­den mi­tä­töi­vät sanat voivat va­li­tet­ta­vas­ti muuttua no­peas­ti­kin jul­mik­si teoik­si"Tämän sanon mahdollisimman yksiselitteisesti ja suoraan: yksikään ihminen ei ole ”musta säkki” tai ”loisiva elukka”. Tällaisten halventavien, ilkeiden ja epäasiallisten ilmaisujen käyttäminen on tuomittavaa. On erityisen vaarallista, jos tällaisia ilmaisuja käyttävät yhteiskunnassa vaikutusvaltaisessa asemassa olevat henkilöt, joilta tulisi voida odottaa esimerkillisyyttä.

Ei pidä liioitella ja vääristellä. Kaikki perussuomalaiset eivät ole rasisteja tai viljele puheissaan rasistisia ilmaisuja. Viime viikkojen keskustelu on kuitenkin vahvistanut sen, että perussuomalaiset eivät ole vapaita rasismista ja kannatusta on haettu rasismin tuella. Kannattaa myös muistaa, että pelkästään keskustelu maahanmuuton ongelmista ja tiukan maahanmuuttopolitiikan ajaminen eivät ole rasismia.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin