Vinkit videolla: Jo muutama helppo liike päi­väs­sä auttaa ja näkyy ar­jes­sa, katso videot – Syk­syl­lä käyn­nis­ty­vä Voimaa van­huu­teen -hanke tuo lii­kun­nan ikä­ih­mis­ten arkeen ja ko­tei­hin

NÄIHIN AIKOIHIN: Näihin ai­koi­hin 13: Tulva vei tuo­ma­ri­ko­pin, nätti karhu ilah­dut­ti pi­ha­pii­ris­sä – mutta mitä tehdään pi­le­tos­suil­la?

Mainos: Läheltä näkee kauas. Tutustu Ii­jo­ki­seu­tu Digiin 1 kk 1 €. Tilaa tästä.

Kolumni
Tilaajille

Timo Lii­ka­sen ko­lum­ni: Loman jälkeen reitti vi­ras­tol­le oli ha­ku­ses­sa – lomalla olemme pyr­ki­neet huo­leh­ti­maan kii­reet­tö­myy­des­tä

Kolumni

Maanantaiaamuna töihin ajaessani reitti virastolle oli hakusessa Pudasjärven taajaman liikennejärjestelyiden vuoksi. Reiluun kuukauteen en näet ollut käynyt Kurenalla, enkä myöskään lukenut paikallislehtiä, joten oli autuaan tietämätön ajankohtaisista tietöistä.

Tänä kesänä sain viettää vuoden takaisen poikkeuksen jälkeen yhtäjaksoisen viiden viikon loman. Meillä ei ollut perheen kanssa sen tarkempia suunnitelmia kuin että valtaosan lomasta vietämme vapaa-ajan asunnolla Vuokatissa, ja siitä pitäen käymme joitakin reissuja.