Joko luit: Pu­das­jär­ven Ryh­mä­ko­ti Kort­tees­sa alkoi uusi ak­tii­vi­sem­pi arki – tältä näyttää vas­ta­val­mis­tu­nees­sa ko­dis­sa, joka on asuk­kai­den mie­les­tä unel­mien täyt­ty­mys

Mainos: Talvitarjouksena Iijokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus

Teks­ta­rit: Pank­kiin ei saa yh­teyt­tä, aidat pois torilta ja maskien käy­tös­tä

Pudasjärvi

Tekstarit ja soitot 0400 280671

Pankkiin ei saa yhteyttä kuin puhelimitse, eikä muutenkaan. On käyty oven takana, mutta ovea ei ole avattu, vaikka on tärkeää asiaa. Pitäisi kuulema varata aika, että pääsee asioimaan. Pöyristyttävää.

Frisbee-ratojen rahoituksen keskustelussa näkyy hyvin vanha viisaus: Kuntatalouden asioissa päättäjämme ymmärrys riittää muutaman tuhannen euron asioihin. Sen sijaan miljoonan maksava, tielaitokselle kuuluvan valtatien liikenneympyrän maksaminen menee läpi ilman kommentteja. Kyllä meillä rahaa on kun vaan summat ovat riittävän suuria ja hankkeet näyttäviä ohikulkijoille.

Eiköhän olisi jo korkea aika kerätä aidat torialialueelta pois.

Voisiko paikallinen virkavalta käydä useammin kylillä partioimassa. Pikkupojat käyttävät yleistä tietä crossiratana ja kun nämä väsähtävät, niin silloin alkaa aikamiespojilla oma rallinsa.

Ketä äänestäisi. Ei löytynyt kaupungin nettisivuilta ehdokaslistojen yhdistelmää. Ohjasi aina vain samalle sivulle, jolla kerrottiin, että ehdokaslistojen yhdistelmä on kaupungin nettisivuilla. Outoa ja eikö kaupungin pitäisi se julkaista.

Tuplatulva Pudasjärvellä tänä keväänä. Jokohan tässä pien pääsee riisiä istuttamaan, kun ilmastonkin pitäisi lämmetä.

Onko Pudasjärvellä puutarhamyymälää. Ei ole löytynyt ilmoituksia ja perennojen istutus olisi parhaimmillaan. Pian jää potutkin panematta, kun ei ole siemenpottuja.

Ei ole hyvässä kunnossa Pudasjärvelläkään soratiet. Vesisateet muuttavat liejuksi ja pahimmillaan vesitäytteisiä monttuja. Ei meinaa tiellä pysyä.

Harrastustilat avautuvat hiljalleen. Olisi kiva tietää mitä harrastuksia esimerkiksi hallilla on, vai ovatko kaikki jääneet koronan jälkeen jo kesätauolle?

Maskien käyttö on Pudasjärvellä repsahtanut. Muistakaa hyvät ihmiset se. Ei korona ole vielä pois.

Tällä palstalla valiteltiin roskista. Miinusta kait näyttää, että Pudasjärvellä on hyvinkin siistiä. Kaupunkipaikoissa lojuu esimerkiksi maskeja kauppojen edustat ja bussipysäkit täynnä. Näin ei ole Pudasjärvellä. Kyllä täällä osataan roskat kiikuttaa roskikseen. Hyvä pudasjärveläiset!

Kyllä taksit osaavat palvella. Apteekissa ja terveyskeskuksessa käydessä autetaan ja hoidetaan sisälle saakka. Kiitos!

Ei ne nuoret ole ainoita tiellä töpeksijöitä. Kyllä näemmä aikuiset ja vanhukset osaavat hölmöillä. Pitäisiköhän järjestää ajo-oppitunteja kun kaikki uudet liikenneympyrät valmistuvat. Näyttää olevan vielä outoa kuka ympyrässä ajaa ja missä järjestyksessä. Huom! Kyllä se jalankulkija ja pyöräilijä saa siitä vain mennä ensin.

Kun Hyvän olon keskus valmistuu, niin mitä tapahtuu kaupungin omistukseen tyhjilleen jääville tiloille. Tyhjiä kiinteistöjä alkaa olla aika runsaasti jo nyt siellä ja täällä.

Mielenkiintoista luettavaa paikallislehdissä. Seisovat vedet saatu liikkeelle. Mihin on hävinnyt naisenergiaryhmä? Nyt on kutistunut kahteen. Aiemmin oli ainakin viisi. Onko laineet loiskineet liikaa.