Mielipidekirjoitus

Teks­ta­rit ja soitot 0400 280671: "Ju­han­nus tuli ja meni, vaan ei ju­han­nus­hei­laa tullut taas­kaan" – Pin­ta­mos­ta viiden kilon ju­han­nus­ku­ha

Pudasjärvi

Viiden kilon juhannuskuhan uisteli Pintamojärvestä juhannusaattona Petri Huitsi.
Viiden kilon juhannuskuhan uisteli Pintamojärvestä juhannusaattona Petri Huitsi.
Kuva: Petri huitsi

Voit lähettää nimeroon 0400 280671 teksti- ja kuvaviestejä julkaistavaksi iijokiseudussa. Viesti maksaa normaalin viestimaksun. Lähetyksessä täytyy näkyä lähettäjän numero. Jos liittymä on salainen tai prepaid, on oma nimi ja osoite liitettävä mukaan viestiin (tieto jää vain toimituksen tietoon). Toimitus voi muokata viestejä.

Edellisessä Iijokiseudussa kyseltiin Iijoesta saatujen isojen kalojen perään. Liitto lehdessä oli 28.6.1932 uutinen, jonka Mukaan Iijoesta Hirvaskosken tienoilta saatiin lohi, jonka paino oli 31 kiloa.

Myrskyt kaatoivat puita Aholantielle Jaurakkajärvellä. Tuhannet kiitokset Risto Ojalalle raivaamisavusta. Tie saatiin auki. Kiitokset myös Markukselle ja pojille auttamisesta. – Unto ja Tuula SiiraKäyköhän lakaisukone tänä kesänä puhdistamassa kevyenliikenteen väylät? Esimerkiksi rullalautailijat ovat nyt vaarassa.

Viime viikon tekstareissa oli,  että kauan kaivatut torikauppiaat on tullut ja ei ole asiakkaille parkkipaikkoja. Ensiksi asia huvitti minua, että on mahtavaa kun muutama lakukauppiat saa ihmiset niin liikkeelle, että keskustasta ei löydy parkkipaikkaa. Sitten tulin surulliseksi kun kehitysvammaiset eivät voi itse valita missä asuvat ja asukkaat joutuvat asumaan purkukuntoisessa rakennuksessa kun uuden kodin rakentaminen ei etene valituksen vuoksi.

Nyt tulee Koivula kaupunginhallitukseen - tuota äänimäärää ei voi ohittaa.

Juhannus tuli ja meni, vaan ei juhannusheillaa tullut taaskaan. Onneksi sai tuoreet saunavastat.

Viiden kilon juhannuskuhan uisteli Pintamojärvestä juhannusaattona Petri Huitsi. Kuva ohessa.