VAALIKONE: Vastaa Ii­jo­ki­seu­dun vaa­li­ko­neen ky­sy­myk­siin ja katso kuka voisi olla eh­dok­kaa­si

HYVINVOINTIALUE: Täl­lai­siin hal­lin­to­him­me­lei­hin alue­vaa­leis­sa annettu ääni johtaa – "Neu­vot­te­lu­kun­nil­la olisi alueil­le pa­rem­mat tun­to­sar­vet, kun niissä olisi maal­lik­koe­dus­ta­jia­kin"

Mielipidekirjoitus

Teks­ta­rit ja soitot 0400 280671: "Hillan raa­ki­lei­ta ha­vait­tu Jyl­hän­vaa­ran suun­nal­la""

Hilla on jo Pudasjärvellä raakileena.
Hilla on jo Pudasjärvellä raakileena.
Kuva: vesa Riekki

Voit lähettää nimeroon 0400 280671 teksti- ja kuvaviestejä julkaistavaksi iijokiseudussa. Viesti maksaa normaalin viestimaksun. Lähetyksessä täytyy näkyä lähettäjän numero. Jos liittymä on salainen tai prepaid, on oma nimi ja osoite liitettävä mukaan viestiin (tieto jää vain toimituksen tietoon). Toimitus voi muokata viestejä.

Hillahälytys. Hillan raakileita havaittu Jylhänvaaran suunnalla. Juhannuksena suolle, lähetti Vesa viestiä.

Aurinkinen suuri kiitos kaupungille matonpesupaikasta. Tuli mieleen mattoja pesteäessä, eikö me nuoret kesälomalaiset voitaisi ottaa ja pestä jonkun iäkkään läheisen / sukulaisen / ystävän matot samalla kuin omat. Olisi ilo iäkkäälle olla mukana ja nähdä, että heistä välitetään. Itse ainakin sain hyvän mielen, kun auttelin erästä iäkkäämpää ihmistä, kun olin oman mattoni saanut pestyä.

Kun kauan kaivattuja torikauppiaita on tullut, niin eipä ole asiakkaille parkkipaikkoja, koska tuo aitaus vie kaiken tilan.

Seurakunnalta toivoisi kunnollista tiedotusta rippiläisille. Ei kerrota suoraan ketä voi tulla kirkkoon, eikä edes kauanko kestää.

Kauniita istutuksia laitettu kiertoliittymän ympäristöön. Toivottavasti ne huolehdittaisiin tulevaisuudessa, ettei ala repsottamaan ja heinittymään.

Olihan ukkosmyräkkä. Onneksi Pudasjärvellä on edelleen palokunta, jonka voi nopeasti hälyttää apuun. Sivukylillä asuu paljon vanhoja ihmisiä, joille tien raivaaminen olisi ollut ylipääsemätön paikka. kiitokset palokunnalle.