Lukijalta
Mielipide

Teks­ta­reis­sa ih­me­tel­lään missä hirvet ovat ja har­mi­tel­laan radion huonoa kuu­lu­vuut­ta

Tekstarit ja soitetut 044 7370399

Voit lähettää numeroon teksti- ja kuvaviestejä julkaistavaksi Iijokiseudussa. Viesti maksaa normaalin viestimaksun. Lähetyksessä täytyy näkyä lähettäjän numero. Jos liittymä on salainen tai prepaid, on oma nimi ja osoite liitettävä mukaan viestiin (vain toimituksen tietoon). Toimitus voi muokata viestejä.

Sieniä on edelleen runsaasti. Nyt on aika käydä keräämässä herkut pois, ennenkuin yöpakkaset vie sadon.

Missä on hirvet? Ei ole juurikaan näkynyt metsissä.

Metsästyskoirat ovat näemmä irti kun pantakaulaisia antennilla olevia koiria liikkuu. Voisi metsästäjät kuitenkin huolehtia siitä, etteivät ne ihmisten pihoissa ja matkailu- ja retkeilykohteissa liiku. Ikävä tilanne kun perheen remmissä oleva lemmikkikoira ja vapaana oleva metsästyskoira kohtaavat paikalla, jossa ei todellakaan odota irrallaan olevia koiria olevan. Huolellisuutta pystykorvien omistajat, kun kuitenkin meteliä nostatte jos lemmikkikoira on irrallaan metsässä. Vastavuoroisuutta ja huomioon ottamista puolin ja toisin.

Mistä sitä rahaa on nyt ilmaantunut kun Pudasjärvellä uusataan liittymiä ja tuntuu Ouluntie olevan pitkältä matkalta remontissa.

Mistä johtuu radion huono kuuluvuus Oulun ja Pudasjärven välillä. Tympii kun ei juuri mitään kuulu, ennenkuin lähempänä Oulua.

Kiva havaita, että jalankulkijoita kunnioitetaan Pudasjärvellä. Autoilijat pysähtyvät herkästi suojatien eteen. Ei vain onnistuisi vastaava Oulussa. Siellä ajetaan paljon suruttomammin.

Onnittelut Syötteelle. Siellä rakennetaan ja uudistetaan nyt todella lujasti. On ilo tulla taas talvella lomailemaan. Innosta odotan.

Pudasjärvi voisi pystyttää pääteiden varrelle Tervetuloa-kyltit, kuten muissakin kunnissa on.