Lukijalta
Mielipide

Teks­ta­reis­sa ar­vos­tel­laan kes­ken­eräis­tä ja ky­sy­tään koirien ve­ro­tuk­ses­ta

Voit lähettää numeroon 044 7370399 teksti- ja kuvaviestejä julkaistavaksi Iijokiseudussa. Viesti maksaa normaalin viestimaksun. Lähetyksessä täytyy näkyä lähettäjän numero. Jos liittymä on salainen tai prepaid, on oma nimi ja osoite liitettävä mukaan viestiin (vain toimituksen tietoon). Toimitus voi muokata viestejä.

Liikenneympyrä meinasi mennä tukkoon, kun oli yhtä aikaa täysperävaunurekka ja nuppikuorma poikittain tiellä. Keskeneräistä ei pitäisi arvostella, mutta siltä näyttää, että kunnalla on paljon ylimääräistä rahaa. Jos tarkoitus on ollut kiusata rekkamiehiä, niin liikennevalot olisivat olleet paljon halvempi ratkaisu.

Toivottavasti kaupunki kerää hakkuujätteet Jyrkkäkosken ulkoilualueelta pois!

Sointu! Kiitos hyvästä ja asiallisesta kirjoituksesta. Kirjoituksessa oli tärkeitä asioita, joita meidän kaikkien olisi hyvä muistaa!

Varokaa tiellä! Liikennettä alkaa olla jo paljon, varsinkin viikonloppua vasten. Toivoisi paljon, paljon parempaa liikennekäyttäytymistä Kuusamontielle.

Onko tämä tabu, josta ei uskalla edes puhua? Suomen valtio velkaantuu käsittämätöntä vauhtia, eikä yhtään uutta keinoa millä velat maksetaan ole esitetty. Hallitus yrittää löytää kissojen ja koirien kanssa lisää verotuskohteita. Vaan miksi juuri näitä ei sitten veroteta? Suomessa lemmikkieläinbisnes on miljardiluokan bisnestä ja lisäksi satojen miljoonien potti, joka ei näy tilastoissa. Siihen kansan varat kyllä riittävät. Voisiko ajatella verottaa edes siitä, mitä nämä ajanvietteeksi hankitut lemmikit aiheuttavat kustannuksia valtiolle.

Ei näkkyy putasjärveläiset vielä raski käyttää maskeja.

Katsokaa ympärillenne ja nähkää tämä kaunis ruskan sävyttämä luonto. Osatkaa nauttia siitä, mitä täällä on.