Kuntatalous: Pu­das­jär­vel­lä ta­lout­ta so­peu­te­taan mil­joo­nil­la ta­voit­tee­na pal­ve­lui­den ja it­se­näi­syy­den säi­lyt­tä­mi­nen – kun­ta­lii­ton pää­eko­no­mis­ti puhuu jo kun­ta­lii­tok­sis­ta

Viheralueet: Luvassa muu­ta­kin kuin nur­mi­kon­leik­kuu­ta Pu­das­jär­ven vi­her­alueil­la – skeit­ti­puis­ton ra­ken­ta­mi­nen mukana vii­si­vuo­tis­suun­ni­tel­mas­sa

Mainos: Syksyn supertarjouksena Iijokiseutu Digi 6 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Kolumni
Tilaajille

Teille ja soille – seu­ra­kun­nas­sa on kevään aikana tehty tu­le­vai­suus­työs­ken­te­ly.

Pudasjärvi

Kolumni

Meneillään oleva vuosi on uuden valtuustokauden ensimmäinen. Siihen liittyen seurakunnassa on kevään aikana tehty tulevaisuustyöskentely.

Kirkkovaltuusto hyväksyi toukokuussa seuraavan neljän vuoden ajaksi strategiapäivityksen, jonka tunnuslauseena on Armoa elämän teille ja soille.

Työskentelyn johtoajatuksena oli tehdä strategia nimenomaan valtuustokaudelle, vähän niin kuin hallitusohjelman tapaan. Uusi valtuusto pääsi heti kautensa alussa linjaamaan, millä painopisteillä seurakunnan toimintaa ja taloutta viedään kohti tulevaa.

Prosessi pidettiin tarkoituksella napakkana, jotta päivitys saataisiin ennen kesää hyväksyttyä ja näin se vaikuttaisi heti syksyllä alkavaan seuraavan vuoden suunnitteluun.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.