Vinkit videolla: Jo muutama helppo liike päi­väs­sä auttaa ja näkyy ar­jes­sa, katso videot – Syk­syl­lä käyn­nis­ty­vä Voimaa van­huu­teen -hanke tuo lii­kun­nan ikä­ih­mis­ten arkeen ja ko­tei­hin

Ylioppilaat: Pu­das­jär­ve­läi­nen kevään yli­op­pi­las Jesse Pyyk­kö­nen on toinen Suomen parhaan tut­kin­to­to­dis­tuk­sen saa­neis­ta – "Tämä oli yl­lä­tys, vaikka täh­tä­sin­kin hyviin ar­vo­sa­noi­hin"

Mainos: Läheltä näkee kauas. Tutustu Ii­jo­ki­seu­tu Digiin 1 kk 1 €. Tilaa tästä.

Tilaajille

Tai­val­kos­ken uudet mat­kai­lu­si­vut tar­joa­vat verk­ko­kau­pan ja in­fo­pa­ke­tin yhdellä kertaa – yrit­tä­jät ja mat­kai­lu­yh­dis­tys uskovat vah­vas­ti tähän kesään

Uudet Visit Taivalkoski -sivut tuovat Taivalkosken matkailupalveluja ja yhteystietoja yhteen paikkaan. Matkailuyhdistyksen lanseeraamilla sivuilla matkailija voi esimerkiksi vuokrata välineitä ja hankkia luontoretkipaketteja matkailuyrittäjiltä . Kunta ja paikalliset yrittäjät odottavat tulevasta kesästä edellistäkin parempaa.

Kuvakaappaus uudelta Visit Taivalkoski -sivuilta.
Kuvakaappaus uudelta Visit Taivalkoski -sivuilta.
Kuva: Petri Markkanen

Verkkokaupat ovat lyöneet läpi viimeistään koronapandemian aikana. Näin on nyt myös matkailun saralla Taivalkoskella, jossa Taivalkosken Matkailuyhdistys avasi Visit Taivalkoski -nimisen portaalin ja verkkokaupan, jossa paikalliset yritykset voivat tarjota palvelujaan yhden sivun kautta. Tarjolla on jo neljän paikallisen palveluntuottajan tarjontaa, kuten majoitusta, välinevuokrausta ja luontoretkipaketteja. Myös tärkeitä yhteystietoja on koottu yhteen.

– Verkkokauppa toimii ristiinmyyntiperiaatteella. Jos yrityksellä on sama myyntialusta, niin toimimme ikään kuin näyteikkunana. Asiakas löytää tuotteet yhdeltä sivulta, mutta itse myynti tapahtuu asiakkaan omalla sivulla, Taivalkosken matkailukoordinaattori ja matkailuyhdistyksen sihteeri Turo Murtovaara kertoo.