Kyläneuvosto: Pu­das­jär­ven ky­lä­neu­vos­ton kuu­lu­mis­kier­rok­ses­ta ei mei­nan­nut tulla loppua – täl­lai­nen tun­nel­ma kylillä on kesän jälkeen

Mainos: Syksyn supertarjouksena Iijokiseutu Digi + Lehti 6 kk vain 49 €, tilaa tästä!

Tilaajille

Tai­val­kos­ken tek­ni­sen toi­mis­ton ja Komake Oy:n väelle jär­jes­te­tään kes­kus­te­lu­yh­teys – Tai­val­kos­ken kun­nan­hal­li­tus eh­dot­taa Tai­val­kos­ken Kiin­teis­tö Oy Koil­lis­maa­kes­kuk­sen hal­li­tuk­seen Eija Lii­ka­maa­ta Varpu Paa­kin­aho-Heik­ki­sen tilalle

Taivalkosken kunnanhallitus järjestää keskustelutilaisuuden Komake Oy:n ja kunnan edustajille koskien kunnanhallituksen jäsenen Risto Tynin viime viikolla kunnanhallituksen kokouksessa pitämäänsä puhetta. Tyni ilmoitti puheessaan ja kunnanhallitukselle jättämässään kirjeessä huolensa Taivalkosken viranhaltijoiden osaamisesta ja kritisoi etenkin teknisen toimiston toimintaa.

Tämän viikon kokouksessaan keskiviikkona kunnanhallitus keskusteli kirjeestä tarkemmin ja kuuli myös teknisen toimiston ja lautakunnan väkeä. Tekninen johtaja Varpu Paakinaho-Heikkinen antoi kokouksessa myös oman selvityksensä asiaan.

Kunnanhallitus merkitsi sekä Risto Tynin kirjeen että Varpu Paakinaho-Heikkisen selvityksen tietoonsa saatetuiksi. Lisäksi se päätti järjestää asiasta keskustelutilaisuuden, johon osallistuu sekä Komake Oy:n että kunnan edustajia.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.