Urheilu: Pu­das­jär­vel­tä ko­toi­sin oleva Henna Van­ha­nen työs­ken­te­lee yöt OYSin päi­vys­tyk­ses­sä ja nukkuu päivät – Neljän lapsen äiti on yli­voi­mai­ses­ti Suomen paras juok­si­ja ikä­luo­kas­saan

Tapahtumat: Van­hus­ten­vii­kol­la iästä tehdään numero – Pu­das­jär­vel­lä on tar­jol­la mo­ni­puo­li­ses­ti oh­jel­maa ja toi­min­taa

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Tai­val­kos­ken Met­sä-Vei­kot haluaa jatkaa säi­lö­lu­men te­ke­mi­ses­tä ja vaatii oi­kai­sua kunnan pää­tök­seen – "Pe­rus­ta­van­laa­tui­sia vir­hei­tä"

Taivalvaaran säilölunta on tarvittu maastohiihdon kilpailukauden alussa. Kuva on Suomen cupin hiihdoista 20. marraskuuta 2022.
Taivalvaaran säilölunta on tarvittu maastohiihdon kilpailukauden alussa. Kuva on Suomen cupin hiihdoista 20. marraskuuta 2022.
Kuva: Janne Kaikkonen

Urheiluseura Taivalkosken Metsä-Veikot 85 ry vaatii oikaisua kunnan teknisen lautakunnan päätökseen talviliikuntapaikkojen kunnossapitokustannusten säästämisestä. Lautakunta päätti 24. marraskuuta muun muassa, että syksyksi 2023 ei tehdä säilölunta.

Oikaisuvaatimuksessa sanotaan, että kunnan päätöksessä on perustavanlaatuisia virheitä, ja  esitetään, Metsä-Veikot "saa itse päättää, tekeekö se säilölunta ja milloin sitä tehdään ja käytetään".

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.