Kulttuuristipendi: Pe­rik­sian­ta­mat­to­muus pal­kit­tiin: Pu­das­jär­ven kult­tuu­ri­sti­pen­di tai­tei­li­ja Kari Tyk­ky­läi­sel­le – "Teh­dään Pu­das­jär­ves­tä kult­tuu­ri­kau­pun­ki!"

Tapahtumat: Pu­das­jär­vel­le jy­säh­tää hei­nä­kuus­sa me­tal­li­pom­mi – Ypykkä Me­tal­fest kokoaa Jyrk­kä­kos­kel­le kovan bän­di­kat­tauk­sen

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Tai­val­kos­ken kes­kus­tan ve­si­joh­to­ver­kos­to vuotaa – "Olisi tosi toi­vot­ta­vaa, että veden käyt­tä­jät il­moit­ta­vat ha­vain­nois­taan"

Sunnuntaina 12. syyskuuta alkanut vesijohtovuoro Taivalkosken kunnan keskustaajamassa jatkui edelleen torstaina iltapäivällä. Vikapaikkaa ei ollut löydetty.

Vuodon määrä on merkittävä, noin 15 kuutiometriä tunnissa.

– Olisi tosi toivottavaa, että veden käyttäjät ilmoittavat havainnoistaan, jos vaikka veden paine on alentunut tai veden mukana tulee ilmaa. Yhtään ilmoitusta ei ole vielä tullut, sanoi käyttöpäällikkö Timo Nykänen kunnan vesihuoltolaitokselta torstaina.

Taivalkosken keskustan vesijohtoverkostossa on viime vuosina ollut muitakin vuotoja. Tässä tehdään korjausta huhtikuussa 2020.
Taivalkosken keskustan vesijohtoverkostossa on viime vuosina ollut muitakin vuotoja.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.