Joko luit: Pu­das­jär­ven Ryh­mä­ko­ti Kort­tees­sa alkoi uusi ak­tii­vi­sem­pi arki – tältä näyttää vas­ta­val­mis­tu­nees­sa ko­dis­sa, joka on asuk­kai­den mie­les­tä unel­mien täyt­ty­mys

Mainos: Talvitarjouksena Iijokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Kolumni
Tilaajille

Suomi, metsien mal­li­maa­ko? – Suo­ma­lai­set ovat taas in­nos­tu­neet rui­kut­ta­maan EU:n met­sä­po­li­tii­kas­ta

Suomalaiset ovat taas innostuneet ruikuttamaan EU:n metsäpolitiikasta. Eivät onneksi kaikki, mutta näkyvimmin tietenkin alan toimijat ja etujärjestöt.

Nuo viimemainituthan ovat tehneet vaikuttamistyötään Brysselissä ainakin niin kauan kuin Suomi on yhteisön jäsen ollut. Viesti on aina ollut sama, meiltä ei saa vaatia mitään, koska me olemme Euroopan, siis samalla koko maailman, parhaita asiantuntijoita metsien hoidossa ja metsäteollisuudessa.

Viimeksi on itkeskelty ennallistamissuunnitelmista. Siihenhän ei Suomessa, tietenkään, ole mitään tarvetta, meillähän ovat nekin asiat hoidossa parhaiten maailmassa.

Mutta me vanhemmat ikäluokat muistamme, jos haluamme, ajat, jolloin metsäteollisuudelle ja metsien käsittelylle ei juuri rajoituksia ollut.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin