Kuntatalous: Pu­das­jär­vel­lä ta­lout­ta so­peu­te­taan mil­joo­nil­la ta­voit­tee­na pal­ve­lui­den ja it­se­näi­syy­den säi­lyt­tä­mi­nen – kun­ta­lii­ton pää­eko­no­mis­ti puhuu jo kun­ta­lii­tok­sis­ta

Viheralueet: Luvassa muu­ta­kin kuin nur­mi­kon­leik­kuu­ta Pu­das­jär­ven vi­her­alueil­la – skeit­ti­puis­ton ra­ken­ta­mi­nen mukana vii­si­vuo­tis­suun­ni­tel­mas­sa

Mainos: Syksyn supertarjouksena Iijokiseutu Digi 6 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Kolumni
Tilaajille

Suomi, metsien mal­li­maa­ko? – Suo­ma­lai­set ovat taas in­nos­tu­neet rui­kut­ta­maan EU:n met­sä­po­li­tii­kas­ta

Suomalaiset ovat taas innostuneet ruikuttamaan EU:n metsäpolitiikasta. Eivät onneksi kaikki, mutta näkyvimmin tietenkin alan toimijat ja etujärjestöt.

Nuo viimemainituthan ovat tehneet vaikuttamistyötään Brysselissä ainakin niin kauan kuin Suomi on yhteisön jäsen ollut. Viesti on aina ollut sama, meiltä ei saa vaatia mitään, koska me olemme Euroopan, siis samalla koko maailman, parhaita asiantuntijoita metsien hoidossa ja metsäteollisuudessa.

Viimeksi on itkeskelty ennallistamissuunnitelmista. Siihenhän ei Suomessa, tietenkään, ole mitään tarvetta, meillähän ovat nekin asiat hoidossa parhaiten maailmassa.

Mutta me vanhemmat ikäluokat muistamme, jos haluamme, ajat, jolloin metsäteollisuudelle ja metsien käsittelylle ei juuri rajoituksia ollut.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.