Joko luit: Lu­mi­ka­sat kas­va­vat Ku­re­na­lan park­ki­pai­koil­la – Pie­ta­ri­laan ja He­te­har­juun kul­je­te­taan tu­han­sia kuu­tioi­ta

Mainos: Talvitarjouksena Iijokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Suomi 100 -a­lue­tu­kea haet­ta­va­na eri hank­kei­siin

Vastikään alettiin Pudasjärvelläkin etsiä paikallisia juhlia ja muita kemuja, jotka voisivat hakea Suomi 100 -hankkeen ohjelmaan ja saada myös rahoitusta.
Vastikään alettiin Pudasjärvelläkin etsiä paikallisia juhlia ja muita kemuja, jotka voisivat hakea Suomi 100 -hankkeen ohjelmaan ja saada myös rahoitusta.
Kuva: Maiju Teeriaho

Suomi 100 -ohjelmaan hyväksytyt ja rahoituskriteerit täyttävät hankkeet voivat hakea avustusta Pohjois-Pohjanmaan maakunnan alueella toteuttamaansa juhlavuoden ohjelmaan.

Suomi 100 -juhlavuoteen on liitetty jo 2000 hanketta.

Haku on avoinna ajalla 1.11.2016–13.1.2017. Oulun kaupungin jakama avustus on yhteensä 47 000 euroa ja Pohjois-Pohjanmaan liiton avustus 45 000 euroa. Oulun kaupunki myöntää avustusta Oulussa toteutettaville hankkeille, ja Pohjois-Pohjanmaan liitto muualla maakunnassa toteutuvalle juhlavuoden ohjelmalle.

Tarkemmat hakuohjeet, -kriteerit ja tarvittavat lomakkeet löytyvät osoitteista www.pohjois-pohjanmaa.fi/suomi100.

Itsenäinen Suomi täyttää sata vuotta vuonna 2017. Se on Suomen suuri vuosi, joka rakennetaan teemansa mukaisesti yhdessä. Juhlavuoden valtakunnallinen ohjelma rakentuu itsenäisistä, erilaisten toimijoiden toteuttamista hankkeista. Kaikille avoin ohjelmaan haku tapahtuu osoitteesta suomifinland.fi. Suomi 100 -juhlavuoteen on liitetty jo 2000 hanketta.