Kesäkuvakisa: Osal­lis­tu Ii­jo­ki­seu­dun ke­sä­ku­va­ki­saan ja voita hienoja pal­kin­to­ja – Katso jat­ku­vas­ti täy­den­ty­vä ku­va­gal­le­ria

Suo­ja­lin­nal­la juos­taan ensi vii­kol­la kun­nia­kier­ros Suomen parhaan kes­tä­vyys­juok­si­jan, An­ne­ma­ri Kie­ka­ran kanssa

Näin pyrähdettiin kunniakierrokselle vuosi sitten Suojalinnalla ja kerättiin varoja nuorten urheilutoimintaan. Tänä vuonna kierrosta vauhdittaa Annemari Kiekara.
Näin pyrähdettiin kunniakierrokselle vuosi sitten Suojalinnalla ja kerättiin varoja nuorten urheilutoimintaan. Tänä vuonna kierrosta vauhdittaa Annemari Kiekara.
Kuva: Maria Kurtti

Perinteinen kunniakierros juostaan Suojalinnan urheilukentällä torstaina 17.9.2020 kello 18.00.

Tapahtumalla kerätään varoja Pudasjärven Urheilijoiden yleisurheilutoimintaan.

– Kaikki ovat tervetulleita kunniakierrostapahtumiin, jossa kuntoillaan 60 minuuttia hyvässä hengessä ikään tai kuntoon katsomatta. Samalla tapaat seuran nuoria urheilijoita, joihin kerätty tuki kohdistuu, kannustaa Heino Ruuskanen Pudasjärven Urheilijoiden yleisurheilujaostosta.

Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton ja sen jäsenseurojen yhteinen varainkeruukampanja, jonka urheiluseurat organisoivat paikallisesti.

Kunniakierrosperinne on jatkunut jo yli 38 vuotta ja seurat ovat keränneet varoja toimintaansa yli 34 miljoonaa euroa.

Kampanjan tuotto käytetään yleisurheilutyöhön seuroissa, piireissä ja SUL:ssa. Kunniakierroksen ideana on haastaa seuraväki keräämään tukijoita yrityksiltä ja yksityishenkilöiltä.

Keräys tapahtuu keräyslomakkeilla tai Kunniakierros-sovelluksen avulla.

Suojalinnalla ensi viikon torstaina kunniakierrostapahtumaa vauhdittaa muun muassa Suomen tämän hetken paras kestävyysjuoksija Annemari Kiekara. Pudasjärven Urheilijoita edustava Kiekara on mukana samalla viikolla perjantai-iltana Syötteellä järjestettävässä maksuttomassa kestävyysseminaarissa.

Kiekara kertoo seminaarissa oman harjoittelunsa kulusta viime marraskuusta tähän päivään.