Eduskuntavaalit: En­nak­ko­ää­nes­tyk­sen lop­pu­ki­ri: tiis­tai­na 410 kävi ää­nes­tä­mäs­sä Pu­das­jär­vel­lä – Jo 38,3 pro­sent­tia käyt­tä­nyt ää­nioi­keu­ten­sa, Tai­val­kos­kel­le ää­nes­tä­nyt jo yli 40 pro­sent­tia

Kolumni: Taa­lak­sen vai Ol­li­kai­sen lin­jal­la? – Metsien hii­li­nie­lu­jen ko­ros­tu­mi­nen il­mas­ton­muu­tos­kes­kus­te­lus­sa on suo­ma­lai­nen eri­koi­suus

Eduskuntavaalit: Ii­jo­ki­seu­dun edus­kun­ta­vaa­li­ko­ne avautui – ­Vas­taa ja löydä sinulle sopivin eh­do­kas!

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

So­siaa­li­nen media ei ole vä­hen­tä­nyt pai­no­tuot­tei­den tar­vet­ta vaa­li­kam­pan­join­nis­sa – "Kun edus­kun­ta­vaa­li­eh­do­kas liikkuu to­reil­la, pitää sen näkyä"

Perinteiset painotuotteet pitävät pintansa vaalimainonnassa somesta ja digiratkaisuista huolimatta. Oulun alueen painotaloille kuukausi ennen vaaleja on kiireistä sesonkia.

Oulu

Eduskuntavaaliehdokkaat saivat vaalinumeronsa viime torstaina. Painotaloilla se aloittaa kiireisen kuukauden.

Kempeleläiselle Tarraserifille vaalit ovat aina ekstrasesonki. Tarroja tulostetaan kampanja-autojen ja bussien kylkiin sekä takalaseihin, banderoilleihin ja vastaaviin.

Perinteiset mainonnan keinot siis pitävät pintansa, ja ovat olennainen osa kampanjointia sosiaalisen median ja digituotteiden yleistymisestä huolimatta.