Joko luit: Kon­tio­tuo­te pal­kit­tiin vuoden yri­tyk­se­nä Poh­jois-Poh­jan­maal­la – Pu­das­jär­ven suurin työn­tan­ta­ja on jou­tu­nut lo­maut­ta­maan väkeä ra­ken­nus­alan ah­din­goss­sa

Katso kuvat: Pe­rin­tei­nen jou­lun­avaus Pu­das­jär­ven torilla valaisi pimeän illan joulun värein – katso ku­va­gal­le­ria

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Lukijalta
Kolumni
Tilaajille

Ruokaa, turvaa ja huol­to­var­muut­ta – suo­ma­lai­sil­leSuomi elää maaseudusta ja metsistä - ne ovat peruspilareita koko maamme hyvinvoinnille ja turvallisuudelle erityisesti nykyisessä turvallisuusympäristössä.

Viikkojen työ kellon ympäri Säätytalolla on tullut päätökseensä, ja hallitusohjelma on nyt julki. Suomi saa hallituksen, joka arvostaa maaseutua, kunnioittaa yrittäjiä ja pitää päätösvallan metsistä kansallisissa käsissä turvaten metsäsektorin toimintaedellytykset ja kilpailukyvyn. Suomi saa hallituksen, joka keskittyy olennaiseen ja asettaa asiat tärkeysjärjestykseen.

Elinvoimainen maaseutu nähdään elinehtona koko Suomen hyvinvoinnille, ja sen eteen olemme valmiita tekemään runsaasti toimia, jotka pohjautuvat alueiden vahvuuksiin ja ihmisten tarpeisiin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.