Urheilu: Pu­das­jär­vel­tä ko­toi­sin oleva Henna Van­ha­nen työs­ken­te­lee yöt OYSin päi­vys­tyk­ses­sä ja nukkuu päivät – Neljän lapsen äiti on yli­voi­mai­ses­ti Suomen paras juok­si­ja ikä­luo­kas­saan

Tapahtumat: Van­hus­ten­vii­kol­la iästä tehdään numero – Pu­das­jär­vel­lä on tar­jol­la mo­ni­puo­li­ses­ti oh­jel­maa ja toi­min­taa

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Rukan Salonki ja Hotel Iso-Syö­te voit­ta­ji­na World Ski Award­sis­sa jo kah­dek­sat­ta kertaa: "Uskon pal­ve­lu­kon­sep­tim­me olevan rat­kai­se­va tekijä voit­toom­me"

Rukan Salonki on äänestyksessä valittu Suomen parhaaksi chalet-tyyliseksi lomahuvilaksi (Finland’s Best Ski Chalet) vuoden 2020 World Ski Awards -kisassa. Samalla Hotel Iso-Syöte saa palkinnon Finland’s Best Boutique Hotel. Molemmat yritykset saavat nämä palkinnot jo kahdeksatta kertaa peräkkäin, Rukan Salongin tiedotteessa kerrotaan.

– Uskon palvelukonseptimme olevan ratkaiseva tekijä voittoomme. Rukan Salongin huviloiltamme pääsee SkiBusilla Rukan rinteisiin ja majoituksen yhteydessä on ravintola- ja saunaelämykset. Voimme järjestää asiakkaillemme myös ohjelmapalvelut. Hotel Iso-Syöte sijaitsee tunturin huipulla ja siitä pääsee suoraan rinteisiin ja myös heillä on kokonaisvaltainen palvelukonsepti sisältäen ravintola- ja ohjelmapalvelut, sanoo Marjo Määttä, Rukan Salongin toimitusjohtaja tiedotteessa.

– Olemme hyvin kiitollisia äänistä, jotka johtavat palkintoon jo kahdeksannen kerran. Ajatelkaa, kahdeksan vuotta olemme pitäneet asemamme, vaikka Suomeen on koko ajan tullut uusia upeita kohteita! Onhan tässä kahdeksan vuoden aikana ollut myös vastoinkäymisiä, esimerkiksi molempia yrityksiä on kohdannut tulipalo, joka oli Hotel Iso-Syötteen kohdalla todella kohtalokas.

Lue tämä ja muut Syötteen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_