Joko luit: Pu­das­jär­ven Ryh­mä­ko­ti Kort­tees­sa alkoi uusi ak­tii­vi­sem­pi arki – tältä näyttää vas­ta­val­mis­tu­nees­sa ko­dis­sa, joka on asuk­kai­den mie­les­tä unel­mien täyt­ty­mys

Mainos: Talvitarjouksena Iijokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Puik­ka­rin kun­to­sa­li avataan tiis­tai­na

Virkistysuimala Puikkarin kuntosali Pudasjärvellä avataan jälleen tiistaina. Sali on avoinna normaalien aukioloaikojen mukaisesti.

Omatoimikäyttö lätkällä pysyy kuitenkin edelleen keskeytettynä, ja kuntosalilla kävijöiltä vaaditaan koronapassin esittämistä.

Kuntosalin käyttö keskeytyi viime kuun lopulla, kun Pohjois-Suomen aluehallintoviraston (avi) päätöksellä kuntosaleja ja muita yksilöliikuntaan tarkoitettuja sisätiloja suljettiin ensin loppuvuodeksi ja sitten tammikuun puoliväliin. Tartuntatautilailla perusteltu päätös pohjautui heikentyneeseen koronatilanteeseen.

Pohjois-Suomen hallinto-oikeus on antanut kaksi välipäätöstä, joilla molemmat kuntosalisulut on kielletty. Hallinto-oikeuden mukaan on tulkinnanvaraista, onko avin päätös tartuntalain mukainen.

Hallinto-oikeuden välipäätökset ovat voimassa siihen saakka, kunnes tehdyt valitukset on käsitelty tai asiassa muuta määrätty.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin sekä arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin