Luovuus: Luovuus on edel­leen suuri mys­tee­ri – mutta se tie­de­tään, miten sitä voi ruokkia yk­sin­ker­tai­sil­la kei­noil­la

Mainos: Tutustu Iijokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Puhetta tai­de­kas­va­tuk­ses­ta ja luo­vas­ta ajat­te­lus­ta – Ensi vii­kol­la ko­koon­nu­taan Vain hyviä syitä tai­teel­le -se­mi­naa­riin ja pu­das­jär­ve­läis­nuor­ten tai­de­näyt­te­ly avautuu

Pudasjärven kaupunki ja Paavo Tolosen säätiö ovat yhdessä kulttuurin lisäämisen asialla.

Pudasjärvellä järjestetään ensi viikolla toista kertaa Vain hyviä syitä taiteelle -seminaari. Pudasjärven kaupunki järjestää yhdessä Paavo Tolosen säätiön kanssa seminaarin, jossa asiantuntijat käsittelevät valittua kulttuuriteemaa eri näkökulmista.

Viime vuonna seminaarin teemana oli kulttuurihyvinvointi. Ensi keskiviikkona, 24. toukokuuta, teemana on taidekasvatus ja luova ajattelu. Seminaari järjestetään Hyvän olon keskus Pirtin Kurkisalissa kello 13.00 alkaen.

– Teema on tiedetty viime vuoden seminaarista saakka, ja tämä teema valikoitui siksi, että se on erittäin tärkeä aihe. Ei pidä unohtaa taiteen ja kulttuurin merkitystä lapsille ja nuorille eikä lasten ja nuorten mahdollisuuksia kulttuurille, Pudasjärven kaupungin kulttuurisuunnittelija Henna Hiltunen kertoo seminaarin teemasta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.